10 Ιαν. 2018

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΊΑ

Όλοι γνωρίζουμε ότι για την απώλεια, η διατήρηση του σωστού βάρους είναι πιο εύκολο να το κάνουμε τρόπο ζωής, παρά κάθε προσπάθεια που κάνουμε να είναι σκληρή δίαιτα,στέρηση & καταπίεση, άγχος με αποτέλεσμα να ξαναγυρίζουμε στα ίδια ..

   Για αυτό τα προϊόντα Wellness έχουν δημιουργηθεί επιστημονικά για να ταιριάζουν στη ζωή σας και να προσφέρουν ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Όλα σε απίθανες γεύσεις.

 

 

              WELLNESS  BY ORIFLAME ΠΡΟΪΟΝΤΑ   ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

1.Σούπα με Ντομάτα & Βασιλικό Natural Balance Wellness By Oriflame 

κωδικός:28583  -420gr.

<<τιμή τώρα >>  *δείτε λεπτομέρια  παρακάτω*

Υγιεινή, νόστιμη και 100% φυσική σούπα που περιέχει τρεις πηγές πρωτεϊνών για ιδανική διατροφή και αίσθημα κορεσμού. Συνταγή χαμηλών λιπαρών με υγιεινό κραμβέλαιο. Δεν αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής. Οδηγίες: Βάλτε μία μεζούρα (20 g) σκόνη σε 150-200 ml βραστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να ενοποιηθούν καλά τα υλικά. Περιέχει 21 μερίδες. Διατίθεται σε δύο γεύσεις.


2.Φυσικό Ρόφημα με γεύση Σοκολάτα Natural Balance Shake

κωδικος 22138-  βάρος 378  g.
<<τιμή τώρα>>  *δείτε λεπτομέρια  παρακάτω*  

     

Ένα θρεπτικό ρόφημα πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, omega 3 και 6 λιπαρά οξέα.Με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τα φυσικά συστατικά σας προσφέρουν μία ισορροπημένη διατροφή ενώ μειώνουν την επιθυμία σας για επιπλέον φαγητό και γλυκά. Πατενταρισμένη φόρμουλα. Γεύση σοκολάτας.


 

3 .Φυσικό Ρόφημα με γεύση Βανίλια Natural Balance Shake

κωδικός  15448 - 378  g.
 <<τιμή τώρα >>  *δείτε λεπτομέρια  παρακάτω*  

Ένα θρεπτικό σνακ, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Φυσικά συστατικά παρέχουν μέγιστη θρεπτική αξία και ικανοποιούν το αίσθημα της πείνας. Πατενταρισμένη φόρμουλα. Γεύση βανίλια.


 4.Φυσικό Ρόφημα με γεύση Φράουλα Natural Balance Shake

κωδικός:15447  -378  g.

<<τιμή τώρα>>     *δείτε λεπτομέρια  παρακάτω*  

 

Ένα θρεπτικό σνακ, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Φυσικά συστατικά παρέχουν μέγιστη θρεπτική αξία και ικανοποιούν το αίσθημα της πείνας. Πατενταρισμένη φόρμουλα. Γεύση φράουλα.


 

5.Σούπα με Σπαράγγια Natural Balance

 

κωδικός 28584  βάρος 420  g.
 << τιμή τώρα >>       *δείτε λεπτομέρια  παρακάτω*  

 


 * Η τιμή του προϊόντος εξαρτάτε από την προσφορά που τρέχει ,πατώντας στη <<τιμή τώρα>> δείτε τη  τιμή  του καταλόγου μπορείτε εκεί να κάνετε την αγορά σας on line προσθέτοντας το προϊόν στο καλάθι.

 Αν επιθυμείτε  μια καλύτερη τιμή -26% από τις αναγραφόμενες αποκτήστε κωδικό πελάτη (δωρεάν, με καμία δέσμευση) Εδώ και με τους κωδικούς που θα λάβετε προχωρήστε στην παραγγελία σας .

Για όποια πληροφορία ρωτήστε μας, αφήστε τα στοιχεία σας εδώ στη φόρμα επικοινωνίας και θα απικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ..

Δείτε τον όλα όσα μπορεί  να σας ενδιαφέρουν για τα Wellness 


  Αναζητάτε ένα smoothie που να σας χορταίνει και να είναι νόστιμο; Αυτό το smoothie με μπανάνα και σοκολάτα είναι τέλειο!   ΕΔΏ

Δείτε τον όλα όσα μπορεί  να σας ενδιαφέρουν Κατάλογος/Παραγγελία