ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΥΛ

24 Μαϊ. 2016
 

1. Οι πιο μοντέρνες αφέλειες  

Λεπτές, μακριές ή κοντές; Αυτό που μάθαμε από αυτές τις κομψές fashionistas είναι ότι οι πυκνές και ίσιες αφέλειες είναι το πιο πετυχημένο στυλ. Υιοθετήστε ένα ατημέλητο στυλ για την πιο trendy εμφάνιση.
2. Τα καπέλα μπορούν να σώσουν κάθε κατάσταση   

Μάθαμε ότι τα καπέλα μπορεί να είναι η απάντηση σε όλους τους τύπους των μαλλιών. Είτε τα μαλλιά σας δεν είναι και πολύ καθαρά, είτε βρέχει είτε απλά θέλετε ένα ενδιαφέρον στυλ. Ο πιο εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε το look όταν τα μαλλιά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση είναι να φορέσετε ένα καπέλο. Μαύρο, μπλε, καφέ - δεν έχει σημασία τι χρώμα θα επιλέξετε αρκεί να έχετε τα μαλλιά σας ελεύθερα και για άμεση κομψότητα!


 3. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο κομψά

Το να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά μπορεί να είναι η τέλεια λύση για την δουλεία, το πάρτι ή και τον ελεύθερο χρόνο. Όποια και αν είναι η περίσταση, μάθαμε ότι όσο πιο ψηλά είναι τα μαλλιά σας πιασμένα, τόσο πιο πολύ είναι στη μόδα!

Αγοράστε τα Προϊόντα

24 Μαϊ. 2016
Το στυλ στους δρόμος της πόλης είναι η καλύτερη ένδειξη για το εάν κάποια τάση της πασαρέλας έχει γίνει επιτυχία. Από τις εβδομάδες μόδας έως τα φεστιβάλ, σας φέρνουμε τις νέες τάσεις της σεζόν.
Σκούρα Χείλη
Το κόκκινο κραγιόν έχει έναν δυνατό αντίζηλο. Πιο σκούρο, πιο δυναμικό και πιο έντονο. Τα δαμασκηνί χείλη. Εκπληκτικά ευέλικτη, η απόχρωση αυτή ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.  
Ψηλός Κότσος
Ο ψηλός κότσος έχει έρθει για να μείνει. Από τον πολύ αυστηρό μέχρι τον πιο χαλαρό, ο ψηλός κότσος είναι παντού. 

Τέχνη στα Νύχια
Τα έντονα νύχια επέστρεψαν δυναμικά. Δημιουργήστε σχέδια που σας αρέσουν με έντονα χρώματα επάνω σε λευκή βάση.
Χωρίστρα στη Μέση
Ένας εύκολος τρόπος να αναζωογονήσετε το στυλ σας είναι να αλλάξετε τη χωρίστρα σας. Η χωρίστρα στη μέση παραπέμπει στις δεκαετίες ων 70’s και των 90’s. Απλά χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση, ισιώστε τα καλά και ταιριάξτε τα με το καλύτερο χαμόγελό σας!

 

Αγοράστε τα Προϊόντα