7 Ιαν. 2017

ΟΙ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλές τάσεις στο μακιγιάζ να έρχονται και να φεύγουν. Και το 2016 δεν ήταν εξαίρεση. Καθώς όμως μπαίνουμε στο νέο έτος αξίζει να πάρουμε μαζί μας κάποιες. Δείτε τις τρεις αγαπημένες μας!

1. ΕΝΤΟΝΑ ΦΡΥΔΙΑ
Όπου και να κοιτάξουμε αυτές τις ημέρες, βλέπουμε πλούσια, έντονα φρύδια. Και αυτή η τάση από το 2016 θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Αντίθετα με τα πολύ στυλιζαρισμένα και τέλεια φρύδια, η τάση του σήμερα θέλει φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω και ελαφρώς ακατάστατα.

Τα απαραίτητα; Gel ή κερί για τα φρύδια, σκιά για τα φρύδια και ένα καλό βουρτσάκι για τα φρύδια.

2. ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ LOOK
Το φυσικό look είναι στη μόδα χρόνια τώρα, όμως το 2016 ήρθε στο προσκήνιο. Σκεφτείτε διασημότητες όμως οι Alicia Keys και η Kendall Jenner που έχουν υιοθετήσει το φυσικό look. Η λαμπερή επιδερμίδα και η χρήση του μακιγιάζ για να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα είναι από τις αγαπημένες μας τάσεις.

Τα απαραίτητα; Ένα προϊόν για λάμψηκρέμα BB και highlighters.

3. ΕΝΤΟΝΑ ΧΕΙΛΗ 
Τα όμορφα χείλη θα κυριαρχήσουν το 2017. Είτε προτιμάτε ματλαμπεράκόκκινα ή δαμασκηνί, μη σταματήσετε ποτέ να φοράτε το κραγιόν σας! Για να φέρετε τα χείλη σας στο επίκεντρο, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους. Στα έντονα χείλη ταιριάζει το φυσικό look.

Τα απαραίτητα; Επιλέξτε τα αγαπημένα σας lip glossκραγιόνυγρά κραγιόν και μολύβια χειλιών!

GIORDANI GOLDGel Φρυδιών Giordani Gold
 
ΜΑΤΙΑ Επαγγελματικό Πινέλο Φρυδιών
 
THE ONE Κρέμα BB The ONE
 
THE ONE Υγρό Κραγιόν Matt Lip Sensation
 
THE ONE Υγρό Κραγιόν Lip Sensation Vinyl The ONE
 
GIORDANI GOLD Κραγιόν Iconic Matte με SPF 12 Giordani Gold
 
GIORDANI GOLD Κραγιόν Iconic με SPF 15 Giordani Gold
 
THE ONE Προϊόν Περιποίησης Χειλιών για Όγκο Lip Spa The ONE
 
THE ONE Μάσκαρα Wonder Lash Bold The ONE
 
THE ONE Αδιάβροχη Μάσκαρα 5-in-1 Wonder Lash The ONE
 
 
GIORDANI GOLD Υγρό Eyeliner Giordani Gold
 
Δείτε όλα τα προϊόντα του καταλόγου και τις προσφορές που τρέχουν ΕΔΩ . Αν επιθυμείτε επιπλέον έκπτωση -25% από τις αναγραφώμενες τιμές του καταλόγου , πριν προχωρίσετε σε παραγγελία αφήστε μας τα στοιχεία σας  , (και τους κωδικούς η την περιγραφή των προϊόντων 
στη παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας /Παραγγελίας  αν θέλετε κωδικό μέλους για την επιπλέον έκπτωση (Είναι δωρεάν )πείτε το μας .