11 Μαρ. 2016

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΙΛΗ!

Τα πλούσια, μεγάλα χείλη αρέσουν σε όλες μας. Εάν όμως δεν σας τα έχει χαρίσει η φύση μην ανησυχείτε. Ο Artistic Director της Oriflame Jonas Wramell μοιράζεται τις συμβουλές του για να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν μεγαλύτερα.
#1 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
“Το χρώμα και ο φωτισμός παίζουνε μεγάλο ρόλο στο πόσο μεγάλα ή μικρά φαίνονται τα χείλη μας. Εάν ο στόχος είναι πιο πλούσια χείλη, αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις και επιλέξτε ανοιχτές. Είναι η βασική θεωρία των χρωμάτων: Όταν το φως αντανακλάται στις επιφάνειες δίνει την εντύπωση ότι η περιοχή είναι μεγαλύτερη από ότι είναι. Οι σκούρες επιφάνειες όμως απορροφούν το φως και τις κάνει να φαίνονται μικρότερες. Δεν λέω να πετάξετε το κόκκινο κραγιόν σας όμως επιλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση από δαμασκηνί ή σκούρο κόκκινο.” 


#2 ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ
“Ο πιο εύκολος τρόπος για το εφέ πλούσιων χειλιών είναι μια τεχνική που ονομάζεται «τα ανάποδο μολύβι χειλιών». Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών ή concealer για να κάνετε μερικές απαλές κουκίδες κατά μήπως της γραμμής του επάνω χείλους σας. Αναμείξτε και σβήστε το με ένα μικρό πινέλο. Αυτό το κόλπο τονίζει τη φυσική γραμμή των χειλιών σας και δίνει την εντύπωση του όγκου. Κάντε το με προσοχή όμως για να μη φαίνεται σαν να μόλις ήπιατε ένα ποτήρι γάλα!”  

#3 ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ
“Ένα ακόμα κόλπο είναι να παίξετε με το φως (μάθατε τα βασικά στο #1!). Εάν εφαρμόσετε λίγο highlighter ή concealer στο κέντρο του κάτω και επάνω χείλους σας, το φως θα αντανακλάται σε αυτή την περιοχή. Αυτό θα τονίσει τα χείλη σας και θα φαίνονται μεγαλύτερα.” 

"Όταν το φως αντανακλάται στις επιφάνειες δίνει την εντύπωση ότι η περιοχή είναι μεγαλύτερη από ότι είναι"

#4 ΤΑ ΧΕΙΛΗ OMBRE 
“ Εάν τα προϊόντα λάμψης δεν είναι το καλύτερο σας, μην ανησυχείτε, έχουμε άλλο ένα κόλπο, τα χείλη ombre. Για αυτό θα χρειαστείτε δυο αποχρώσεις κραγιόν: μια πιο σκούρα για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών και μια πιο ανοιχτή για την κεντρική επιφάνεια του κάτω και επάνω χείλους. Κάντε το περίγραμμα της φυσικής γραμμής των χειλιών σας με το σκούρο κραγιόν ή μολύβι χειλιών – μπορείτε να κάνετε τη γραμμή λίγο πιο μεγάλη από τη φυσική σας. Έπειτα, χρησιμοποιήστε την πιο ανοιχτή απόχρωση στο κέντρο των χειλιών σας αναμειγνύοντας τις δυο αποχρώσεις. Παίζοντας με το φως και σε αυτή την περίπτωση, ενισχύετε το τρισδιάστατο αποτέλεσμα.”

#5 LIP GLOSS 

“ Lip Gloss! Απλό αλλά αποτελεσματικό: εφαρμόζοντας διάφανο lip gloss επάνω από το αγαπημένο σας ανοιχτόχρωμο κραγιόν όχι μόνο θα χαρίσετε λάμψη αλλά θα και θα δημιουργήσετε μια επιφάνεια αντανάκλασης για γεμάτα χείλη στη στιγμή.” 

Αγοράστε τα προϊόντα


 

GIORDANI GOLDΚραγιόν Iconic Matte με SPF 12 Giordani Gold
7,99 € από αρχική 17,00 €
GIORDANI GOLDΜολύβι Χειλιών Giordani Gold
15,00 €
THE ONEConcealer EverLasting The ONE
5,99 € από αρχική 12,00 €
GIORDANI GOLD Κραγιόν Iconic Matte με SPF 12 Giordani Gold
7,99 € από αρχική 17,00 €
THE ONE  Κρεμώδης Σκιά Ματιών Colour Impact The ONE
7,99 € από αρχική 13,00 €
GIORDANI GOLD Κραγιόν Diamond Iconic Giordani Gold
9,99 €  από αρχική 16,00 €
GIORDANI GOLD  Lip Gloss Youth Full Giordani Gold
 
THE ONEΜολύβι Χειλιών Colour Stylist The ONE
 
GIORDANI GOLD   Concealer Secret Giordani Gold
 
GIORDANI GOLDΚρεμώδης Σκιά Ματιών Giordani Gold
 
THE ONE   Κρεμώδες Lip Gloss 5-in-1 Colour Stylist The ONE
13,00 €
ΠΡΟΣΩΠΟ  Επαγγελματικό Πινέλο Χειλιών/Concealer
 
Δείτε τον  Κατάλογο και όλες τις προσφορές εδώ .