26 Φεβ. 2016

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

Η επιλογή του σωστού προϊόντος καθαρισμού μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην επιδερμίδα σας. Ο καθαρισμός όχι μόνο απομακρύνει το μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και την περίσσια λιπαρότητα αλλά παράλληλα ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σας. Κάντε το τεστ για να μάθετε ποιο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείτε!

1. Η επιδερμίδα μου είναι…


   a) Κυρίως ξηρή
   b) Λιπαρή
   c) Κανονική ή μικτή 
2. Τα κύρια προβλήματα της επιδερμίδας μου είναι…
   a) Ξεφλούδισμα και κοκκινίλες
   b) Σπυράκια και πολύ γυαλιστερή όψη
    c) Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά έχω κάποιους ορατούς πόρους
3 .Το πιο σημαντικό για την επιλογή του προϊόντος καθαρισμού είναι…
   a) Να στοχεύει στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες καθώς η επιδερμίδα μου είναι ξηρή
   b) Να μου χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και να απομακρύνει τη λιπαρότητα
             c) Να είναι εύκολο στη χρήση 
4.Το προϊόν που δεν αποχωρίζεστε είναι
   a) Η ενυδατική μου
   b) Τα πανάκια κατά της λιπαρότητας
   c) Μια λακ;
5.Το κλίμα στην περιοχή μου είναι…
   a) Κυρίως κρύο
   b) Κυρίως υγρό
   c) Ξηρό και ζεστό 
6.  Συνήθως παίρνω κομπλιμέντα για…
                   a) Το make up μου
                   b) Τη λαμπερή μου επιδερμίδα
                   c) Τον τέλειο τόνο της επιδερμίδας μου 
7.Στο τέλος της ημέρας…
                   a) Αισθάνομαι την επιδερμίδα μου ξηρή
                    b) Αισθάνομαι την επιδερμίδα μου λιπαρή και ότι πρέπει να την καθαρίσω
                    c) Εξαρτάται, αλλά συνήθως αισθάνομαι την επιδερμίδα μου μια χαρά 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Περισσότερα A’s
Στην επιδερμίδα σας ταιριάζει ένα ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού που χαρίζει ενυδάτωση και απομακρύνει τους ρύπους από την επιφάνεια χωρίς να την «τραβάει». Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε μία τονωτική λοσιόν για να απομακρύνετε κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων. Έτσι η ενυδατική σας θα μπορέσει να εισχωρήσει βαθύτερα στην επιδερμίδα. Αποφύγετε προϊόντα καθαρισμού σε μορφή αφρού καθώς θα ξηράνουν περισσότερο την επιδερμίδα σας. Για επιπλέον δράση, χρησιμοποιήστε μια συσκευή καθαρισμού για να κάνετε ήπια απολέπιση και να απομακρύνετε κάθε κατάλοιπο. Ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το γαλάκτωμα καθαρισμού. 

Σας προτείνουμε: 
Για την ώριμη επιδερμίδα:Time Reversing SkinGenist Multi -Cleanser Κωδικός: 25261

Αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού με το ισχυρό συστατικό genisteinSOY, ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες. Αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα λεία, φωτεινή και απαλή. Απλώστε το με βαμβάκι για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την κρέμα ημέρας ή νύχτας Time Reversing SkinGenist™ ή Time Reversing Intense SkingenistII™.

Για την ευαίσθητη επιδερμίδα:Optimals dry &sensitive Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες OptimalΚωδικός: 25210
Ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού που αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ αφήνοντας την επιδερμίδα όμορφα ενυδατωμένη και προετοιμάζοντάς την για την εφαρμογή της τονωτικής λοσιόν. Με πατενταρισμένη αντιοξειδωτική τεχνολογία Lingon 50:50™.

 
Περισσότερα B’s
Ένα προϊόν καθαρισμού που κάνει αφρό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη λιπαρή επιδερμίδα που γυαλίζει. Αναζητήστε ένα προϊόν που περιέχει απορροφητικά συστατικά όμως το σαλικυλικό οξύ που θα καθαρίσει τα σπυράκια και θα θεραπεύσει τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας. Εάν είστε επιρρεπής στην ακμή, αποφύγετε τα εμποτισμένα με φάρμακα προϊόντα που μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα και επιλέξτε ήπια. Όταν είστε επιρρεπείς στη λιπαρότητα είναι δύσκολο να μην υπερβάλετε στον καθαρισμό. Μην το κάνετε όμως. Αυτό θα προκαλέσει την επιδερμίδα σας να παράγει ακόμα περισσότερη λιπαρότητα. θέλετε να διατηρήσετε την ισορροπία της επιδερμίδας σας οπότε μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε μία ήπια τονωτική λοσιόν και ενυδατική κρέμα.

Σας προτείνουμε:

Για την ώριμη επιδερμίδα:Tονωτική Λοσιόν NovAge SofteningΚωδικός: 32742
 

Για την ευαίσθητη επιδερμίδα: Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου Pure Skin
Κωδικός: 32597 Απομακρύνει τους ρύπους και την περιττή λιπαρότητα από την επιφάνεια της επιδερμίδας για καθαρή και υγιή όψη. Η μη λιπαρή σύνθεση εξισορροπεί τις λιπαρές επιδερμίδες. Απομακρύνει και προλαμβάνει τους ρύπους, καθαρίζει την επιδερμίδα και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποίησε το καθημερινά για επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα

 

 

Περισσότερα C’s

Συγχαρητήρια! Έχετε τον τύπο της επιδερμίδας που όλοι θέλουμε! Σπάνια αντιμετωπίζετε προβλήματα και η μικρή λιπαρότητα ή ξηρότητα που μπορεί να έχετε θεραπεύεται εύκολα. Μπορείτε να επιλέξετε ότι προϊόν καθαρισμού θέλετε: τζελ, γαλάκτωμα, έλαιο ή αφρό. Απλώς εφαρμόστε και μια τονωτική λοσιόν μετά και θα διατηρήσετε την επιδερμίδα σας τέλεια!

Σας προτείνουμε
  Για την ώριμη επιδερμίδα:      Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing   NovAge cleansinsg milk Κωδικός: 32597
Για τη μικτή επιδερμίδα :Optimals normal& combination skin