19 Ιαν. 2016

6 ΤΡΙΚ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

6 ΤΡΙΚ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

Εάν θέλετε έντονα ζυγωματικά αλλά δε σας τα έχει χαρίσει η φύση, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν μερικές απλές τεχνικές με τις οποίες μπορείτε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας σε δευτερόλεπτα.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ: 

Ένα ματ bronzer ή make up
Ένα προϊόν για λάμψη
Τα κατάλληλα πινέλα (τα σωστά σβησίματα είναι το κλειδί!)

Ένα σετ μακιγιάζ φρυδιών και μία μάσκαρα για όγκο

 


1. ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ
Επιλέξτε ένα ματ bronzer ή make up που να είναι δυο τόνους πιο σκούρο από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας. Σουφρώστε τα χείλη σας και χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για make up για να σχηματίσετε μια διαγώνια γραμμή από την κοιλότητα των ζυγωματικών σας έως το αυτί σας. Αναμείξτε το προϊόν και έπειτα εφαρμόστε το προϊόν για λάμψη στα μήλα των ζυγωματικών σας.

2. ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΣΑΓΟΝΙ
Χρησιμοποιήστε ένα «αφράτο» πινέλο για να εφαρμόσετε bronzer κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού. Έπειτα πάρτε μια πιο σκούρα απόχρωση και εφαρμόστε τη κάτω από το σαγόνι σας, σβήνοντας το bronzer προς το λαιμό για να δημιουργήσετε βάθος. 

3. ΛΕΠΤΥΝΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ
Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής μύτης εφαρμόζοντας πιο σκούρα πούδρα ή make up στην κάθε πλευρά της μύτης σας. Έπειτα, εφαρμόστε ένα προϊόν για λάμψη κατά μήκος της μύτης σας. Ολοκληρώστε αναμιγνύοντας τις αποχρώσεις!

4. STROBE
Η τεχνική «strobing» χρησιμοποιεί προϊόντα για λάμψη ώστε να τραβήξει την προσοχή στο κέντρο του προσώπου σας και να το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό. Για να το πετύχετε θα χρειαστεί να εφαρμόσετε ένα προϊόν για λάμψη στη γέφυρα της μύτης σας, κατά μήκος του κόκκαλου του κάθε φρυδιού, στο κέντρο του σαγονιού και στο κέντρο ακριβώς πάνω από το επάνω χείλος σας.

5. ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ
Τα καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια εξισορροπούν ένα στρογγυλό πρόσωπο. Εάν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά, γεμίστε τα με μία σκιά για φρύδια και δημιουργήστε ένα σχήμα τόξου για να ανορθώσετε το πρόσωπό σας και να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας.

6. ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ, ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Το σκούρο κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο λεπτά και το πρόσωπό σας πιο γεμάτο. Για αυτό, επικεντρωθείτε στα μάτια σας. Τα eye liner και μια μάσκαρα για όγκο (όπως αυτή από τα The One) είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε τα μάτια σας να ξεχωριζουν!


 

                                         Αγοράστε τα προϊόντα

1. 4 αποχρώσεις              2.  4 αποχρώσεις         3. σε 8 χρωματα                                            

   

1.Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold   

2.Make-up Matte Velvet με SPF 20 The ONE

3.Κρεμώδης Σκιά Ματιών Colour Impact The ONE

Δείτε όλες μας τις προσφορές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ για πληροφορίες η παραγγελία εδώ