15 Νοε. 2015

7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 Εάν το φριζάρισμα είναι ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Το φριζάρισμα προκαλείται από την έλλειψη πρωτεΐνης και λιπαρών οξέων που συνήθως είναι αποτέλεσμα την ξηρών η φθαρμένων μαλλιών. Όταν τα μαλλιά σας χάνουν την ενυδάτωσή τους, η επιφάνειά τους φουσκώνει και επιτρέπει στον αέρα να εισχωρήσει προκαλώντας έτσι το φριζάρισμα. Η υγρασία της ατμόσφαιρας είναι επίσης ένας από τους ενόχους.

1. Μη λούζεστε πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα! Γιατί; Το τριχωτό της κεφαλής παράγει φυσικά έλαια για να ενυδατώνει τα μαλλιά σας και τα οποία απομακρύνετε με το λούσιμο. Είναι επιπλέον σημαντικό να αποφεύγετε το ζεστό νερό, καθώς ξηραίνει τα μαλλιά σας.

2. Όταν λούζεστε να χρησιμοποιείτε πάντα και μαλακτικό και τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, ενυδατική μάσκα μαλλιών. Εάν έχετε ιδιαίτερα ατίθασα μαλλιά, χρησιμοποιήστε τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα. 

3. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας όταν τα στεγνώνετε με την πετσέτα καθώς προκαλείται τριβή που είναι η καλύτερη φίλη του φριζαρίσματος. Εναλλακτικά, ταμπονάρετε τα μαλλιά σας με ένα βαμβακερό ύφασμα.

4. Το βούρτσισα των μαλλιών είναι OK, όμως μην το παρακάνετε. Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το να χτενίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα προκαλεί φθορά όμως η ιστορία είναι λίγο διαφορετική όταν έχετε θέμα με το φριζάρισμα. Χρησιμοποιείστε μια χτένα με αραιά δόντια και χτενίστε τα μαλλιά σας βρεγμένα για να κλειδώσετε την ενυδάτωση στην τρίχα.5. Εάν έχετε κατσαρά ή σπαστά μαλλιά χρησιμοποιήστε μία μεγάλη βούρτσα με αραιά δόντια ενώ εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια, χρησιμοποιήστε μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα με φυσική τρίχα.

6. Αποφύγετε την ψαλίδα κόβοντας τις άκρες των μαλλιών σας κάθε λίγους μήνες!

7. Επενδύστε σε εάν σέρουμ ή έλαιο μαλλιών. Σας προτείνουμε τα Eleo που είναι εμπλουτισμένα με έλαιο Argan και Άγριο Τριαντάφυλλο. Εφαρμόστε το από το μέσον έως τις άκρες όπου τα μαλλιά είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν ψαλίδα και να φριζάρουν.

ΠΡΩΤΆΣΕΙΣ 

Έλαιο Μαλλιών για Προστασία Eleo

κωδ.31614

   

Δείτε τα όλα αναλυτικά στον Κατάλογος-Παραγγελία  και για παραγγελία συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στη σελιδα .

Φιλικά,

GKAMPLIA STAVROULA


                                                                                        ΜΑΘΗΜΑΤΑ  14/10.