19 Μαϊ. 2017

ΑΝΤΗΛΙΑΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΣΏΖΕΙ ΖΩΕΣ!

SUN ZONE

Το Καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια, πολύ όμορφα, φτιάχνει τη διάθεση, δίνει τεράστια ενέργεια, μας δίνει βιταμίνη D κτλπ.'!

Γνωρίζουμε όμως ότι "Κάθε χρόνο, γίνονται 200.000 νέες διαγνώσεις μελανώματος σε όλο τον κόσμο! Η 17η Μαΐου έχει θεσπιστεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος και αποτελεί για εμάςμια αφορμή για να θυμηθούμε τη σημασία της πρόληψης. Μην ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά αντηλιακό στα εκτεθειμένα σημεία του σώματός μας."

Τι μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς από την υγεία σας?

Είναι απαραίτητο μισή ώρα πριν βγούμε στον ήλιο να φορέσουμε την αντηλιακή μας :

Στο ΠΡΌΣΩΠΟ μετά την κρέμα ημέρα, και όχι στα μάτια σημείωση :κάθε βαθμό προστασίας αντιστοιχεί με  την διάρκεια που μπορούμε να είμαστε στον ήλιο όσο μας προστατεύει ..για SPF 20 σημαίνει 20χ10 λεπτά  ..δηλαδή περίπου 200 λεπτά. Να αποφεύγουμε τις ώρες με την  πιο δυνατή ηλιοφάνεια  της ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Μην ξεχνάμε οδηγούμε, περπατάμε στο δρόμο, είμαστε στο κήπο , ακόμη και στο μπαλκόνι μας πιάνει ο ήλιος. Και για τις γυναίκες που θέλετε τα σημάδια της ηλικίας να τα καθυστερήσετε ο ήλιος είναι ο ΝΩ 1.ετία πρόωρης γήρανσης !!

Στο ΣΏΜΑ καλό θα είναι πιο τακτικά να ξανά βάζουμε το αντηλιακό μας , ειδικά όταν είμαστε στη θάλασσα ...

Στα ΠΑΙΔΙΆ και σε όσους έχουν λευκό και ευαίσθητο δέρμα πάντα να βάζουμε με περισσότερο δείκτη προστασίας , και πολλές επαναλήψεις .

Φίλοι μου !

Είναι πραγματικά μηδαμινό το κόστος σε σχέση με το τη μας δίνει  η αντηλική προστασία! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα, τα φοράω πολλά χρόνια,

ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΑ !

Δείτε εδώ στο e-SHOP της επίσημης σελίδας της Oriflame. Μπορείτε απλά να τα βάλετε στο καλάθι  τα προϊόντα που θέλετε  και να προχωρήσετε στη παραγγελία σας, αν τα θέλετε σε ακόμη καλύτερη τιμή με -23% κάτω από αυτή που βλέπετε μπορείτε να επιλέξετε στο τέλος της παραγγελίας εγγραφή .Η εγγραφή είναι δωρεάν, σας δίνει απλά ένα κωδικό μέλους να έχετε πρόσβαση στις τιμές χονδρική , δηλαδή μέλους καταναλωτή , χωρίς καμία δέσμευση η υποχρέωση να κάνετε συνέχεια αγορές ,.Αν θέλετε  περισσότερες απαντήσεις είμαι στη διάθεση σας , αφήστε μου μήνυμα  inbox  στη σελίδα η καλέστε στο 6936617912..

ΕΔΏ  Δείτε στην επίσημη σελίδα της oriflame στο e-shop .

ΕΔΩ  Μπορείτε να κάνετε εγγραφή δωρεάν για κωδικό μέλους , και θα έχετε αμέσα τους κωδικούς σας.