26 Νοε. 2015

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

  Όποια και αν είναι η ηλικία σας ή η απόχρωση της επιδερμίδας σας, η υπερμελάγχρωση μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα και την αυτοπεποίθησή σας. Σήμερα υπάρχει πληθώρα προϊόντων που βοηθούν στην ομοιομορφία της απόχρωσης της επιδερμίδας και στοχεύουν στον αποχρωματισμό όμως πως ακριβώς λειτουργούν και τι ακριβώς κάνουν; Μιλήσαμε με την ειδικό στην περιποίηση της επιδερμίδας της Oriflame, Melina Galeadi για να το ανακαλύψουμε.

Πως λειτουργούν τα προϊόντα ενάντια στις σκούρες κηλίδες; 
Οι κρέμες κατά των σκούρων κηλίδων είναι δημιουργημένες για να μειώνουν τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας που έχουν προκληθεί από τον ήλιο, την ηλικία, κάποια αρρώστια ή από ακμή.

Οι δυσχρωμίες είναι αποτέλεσμα της διανομής της μελανίνης στην επιδερμίδα. Η μελανίνη παράγεται από ειδικά κύτταρα που ονομάζονται μελανοκύτταρα. Όσο περισσότερη μελανίνη παράγεται, τόσο πιο σκούρος είναι και ο τόνος της επιδερμίδας.   

Τα προϊόντα ενάντια στις σκούρες κηλίδες κάνουν τα εξής: Μειώνουν την παραγωγή της μελανίνης στα μελανοκύτταρα, διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας και θεραπεύουν τις ορατές σκούρες κηλίδες. Αυτά τα προϊόντα στοχεύουν στις δυσχρωμίες όπου η μελανίνη είναι επιφανής και προλαμβάνουν τη δημιουργία νέων κηλίδων. 
 

Ποιος θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα ενάντια στις σκούρες κηλίδες;
Τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε αντιμετωπίζει υπερμελάγχρωση ή δυσχρωμίες στην επιδερμίδα. Αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε ηλικία, όμως όσο περνάνε τα χρόνια το πρόβλημα μπορεί να ενταθεί. Καθώς ο ομοιόμορφος τόνος είναι συνυφασμένος με τη νεανική επιδερμίδα, τα προϊόντα αυτά μπορούν να απαντήσουν και σε αντιγηραντικές ανάγκες. 


"Τα προϊόντα που «ανοίγουν» τον τόνο της επιδερμίδας διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας, στοχεύουν στις δυσχρωμίες και προστατεύουν από τη δημιουργία νέων σκούρων κηλίδων"

Ποια είναι η διαφορά των προϊόντων που «ανοίγουν» τον τόνο της επιδερμίδας με αυτά που λευκαίνουν την επιδερμίδα;
Το τελικό αποτέλεσμα είναι παρόμοιο. Και τα δυο ανοίγουν τον τόνο της επιδερμίδας. Είναι όμως το ενεργό συστατικό που προκαλεί τη λεύκανση που κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν αρκετά ενεργά συστατικά που έχουν απαγορευτεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της σκληρότητας και των δυσάρεστων παρενεργειών τους. Ο στόχος των προϊόντων που «ανοίγουν» τον τόνο της επιδερμίδας είναι να δημιουργήσουν μία ομοιόμορφη εμφάνιση μέσω συστατικών που διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας ενώ παράλληλα σέβονται την ισορροπία της. 

Πρέπει να συνδυάζουμε προϊόντα που «ανοίγουν» τον τόνο της επιδερμίδας με άλλα προϊόντα για μέγιστη αποτελεσματικότητα;
Όταν επιλέγετε και χρησιμοποιείτε προϊόντα, συνίσταται πάντα να εντοπίζετε τη βασική ανάγκη της επιδερμίδας σας. Εάν είναι η υπερμελάγχρωση ή ο ανομοιόμορφος τόνος της επιδερμίδας τότε θα πρέπει να επιλέξετε προϊόντα που απαντούν στην ανάγκη αυτή. Εάν έχετε επιπλέον ανάγκες που θέλετε να ικανοποιήσετε τότε μπορείτε να συνδυάσετε προϊόντα. Η πιο σημαντική μέθοδος πρόληψης της υπερμελάγχρωσης είναι η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο.

 Θεραπεία Ημέρας Κατά των Πανάδων με SPF 45 Bioclinic

 Κλινικά αποδεδειγμένη βελτίωση στην ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας! Ρευστή κρέμα διπλής δράσης που στοχεύει στις πολλαπλές μορφές της υπερμελάγχρωσης. Η παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας ToneDown™ ενισχύει τον αποχρωματισμό των σκούρων κυττάρων της επιδερμίδας και ενεργοποιεί την ανανέωση της επιδερμίδας βοηθώντας στην επιτάχυνση της λεύκανσής της. Με SPF 45 για υψηλή προστασία από τις σκούρες κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο. Αντικαθιστά την κρέμα ημέρας ή το αντηλιακό 

κωδικός24882

Θεραπεία Νύχτας Κατά των Πανάδων Bioclinic

 Συμπυκνωμένη κρέμα που μειώνει την υπερμελάγχρωση και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας δρώντας σε κυτταρικό επίπεδο. Με την παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας ToneDown ™, Dioic acid για λεύκανση,Rumex occidentalis για αναστολλή της μελανίνης και φλαβονοειδή για νεανική όψη. κωδικός 24191   

ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ '

Για παραγγελία η όποια πληροφορία συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.