7 Ιουν. 2017

α υγρά κραγιόν θέλουν τον τρόπο τους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για άψογο τελείωμα κάθε φορά.

18 Μαϊ. 2017

Μάθετε πως με 2 λεπτά πρωί βράδυ με την Ρουτίνα Περιποίησης επιδερμίδας με τα Skin Care Sets NovAge της Oriflame Θα έχετε μια πραγματικά ελαστική ,νεανική , λαμπερή επιδερμίδα !

1 Ιουν. 2016

ECO BEAUTY
ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΜΕ ΆΠΟΨΗ , ΟΦΈΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΊΔΑ ,,
ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
Σας παρουσιάζουμε με περηφάνια την ECO BEAUTY την νέα φυσική σειρά περιποιήσεις επιδερμίδας της Oriflame ! Νο 1 φυσική σειρά στον κόσμο με τα καλύτερα αγνά οργανικά συστατικά, και εκχυλίσματα, γεμάτα φυσικά οφέλη χωρίς parabents . Είναι πιστοποιημένη από 4 ανεξάρτητους παγκόσμιους οργανισμούς ! Με την Eco Beauty έχετε ήσυχη την συνείδηση σας ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για την επιδερμίδα σας και για τον πλανήτη , και με 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία ! Απολαύστε τη σας αξίζει !

11 Μαϊ. 2016

Απολαύστε !TRENDY ! MOUSE -MATTE - ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ NEW! 10 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ !Super ανάλαφρο υγρό κραγιόν που απλώνεται σαν gel, με εκπληκτικά λείο plexigloss τελείωμα σε 8 έντονες αποχρώσεις. Δεν κολλάει και έχει απόλυτη καλυπτικότητα. Γλιστρά εύκολα για τέλεια λεία χείλη με τέλειο χρώμα. Σύνθεση που ενυδατώνει τα χείλη χαρίζοντας τους απαλή αίσθηση. Εγγυημένα θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

9 Φεβ. 2016

“Η Ευκαιρία της Oriflame” εξηγεί πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον μαζί μας. Το βίντεο παρουσιάζει την Oriflame και δίνει μία σύντομη, γενική εικόνα της εταιρίας, της βιομηχανίας της ομορφιάς, των συναρπαστικών προϊόντων μας και της επιχειρηματικής ευκαιρίας. Περιγράφει πως μπορείτε να διασκεδάζετε γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, να μοιράζεστε συμβουλές ομορφιάς και να ανακαλύπτετε απίθανα νέα προϊόντα.