11 Ιουν. 2016

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

 
Οι πόροι μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα ακόμα και όταν ακόμη διανύετε την δεκαετία των 20 – είναι στην πραγματικότητα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης! Καθώς το κολλαγόνο και η ελαστίνη της επιδερμίδας μας χαλαρώνει και διασπάται και η βαρύτητα επιδρά, οι πόροι μας αλλάζουν σχήμα και χάνουν τη δομή τους. Το αποτέλεσμα; Εμφανείς πόροι. Να τι μπορείτε να κάνετε.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 
Σκεφτείτε το ως εξής: οι άδειοι πόροι είναι λιγότερο ορατοί από τους γεμάτους. Το μέγεθος είναι ίδιο όμως το περιεχόμενό τους μπορεί να τους κάνει να φαίνονται μεγαλύτεροι. Όταν οι ανοιχτοί πόροι που περιέχουν λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα οξειδώνονται, μετατρέπονται στα γνωστά μας μαυράκια που φυσικά είναι πολύ ορατά.

Μια ρουτίνα καθαρισμού πρωί και βράδυ απομακρύνει τη λιπαρότητα, το μακιγιάζ και τους ρύπους διατηρώντας την επιδερμίδα καθαρή. Ξεκινήσετε με ένα   προϊόν καθαρισμού και συνεχίστε με μια  τονοτική λοσιόν  που θα εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας βαμβάκι. Δοκιμάστε μια συσκεύη καθαρισμού . Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε σε βάθος από τους ρύπους και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι πόροι σας θα είναι λιγότεροι ορατοί σε λίγες μόνο εβδομάδες!

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 
Η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, ο έντονος τρόπος ζωής, το άγχος και το κάπνισμα επηρεάζουν την εμφάνιση των πόρων. Καθώς οι ακτίνες UV αποδυναμώνουν τη δομή της επιδερμίδας σας, οι πόροι αρχίζουν να χαλαρώνουν και για αυτό η καθημερινή χρήση SPF είναι απαραίτητη. Φροντίστε επίσης να χαλαρώνετε και να κοιμάστε αρκετά. Και μην καπνίζετε. Κάνει μόνο κακό.

ΟΞΕΑ 
Γεγονός: οι πόροι δεν ανοιγοκλείνουν. Τα νεκρά κύτταρα όμως που τους γεμίζουν θα τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτεροι. Ένα προϊόν απολέπισης που περιέχει γλυκολικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, βήτα-υδροξύ ή άλφα-υδροξύ δρα σε βάθος για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Δοκιμάστε το  Seroum Eccolagen  την  Τονοτική λοσιόν NovAge  και την Κρέμα  Νύχτας True Perfection  που περιέχουν ΑΗΑs.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ 
Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα τότε έχετε πιθανώς μεγαλύτερη επίγνωση των πόρων σας από άλλους ανθρώπους. Αποφύγετε τις πολύ πλούσιες κρέμες ημέρας που μπορεί να φράξουν τους πόρους και χρησιμοποιήστε ανάλαφρες λοσιόν ή τζελ για ενυδάτωση. Ακόμα και εάν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή μην αποφεύγετε την ενυδάτωση - όσο καλύτερα ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σας, τόσο πιο γεμάτα θα είναι τα κύτταρα μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των πόρων και τα σημάδια της γήρανσης της επιδερμίδας.

ΚΑΛΥΨΗ 
Η εφαρμογή ενός primer κάτω από το  make up  σας θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο λεία και θα καλύψει τους πόρους. Ενώ η ενυδατική εισχωρεί στην επιδερμίδα, το  primer  δημιουργεί μια ομοιόμορφη στρώση επάνω της γεμίζοντας τις λεπτές γραμμές και τους πόρους για ένα πιο λείο αποτέλεσμα.

ΜΑΙΟΣ 2016 ΚΕΙΜΕΝΟ: SOPHIA MARINHO DE LEMOS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: KRISTINE WREYFORD
Αφρώδες Gel Καθαρισμού NovAge Refining
 
Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Renewing
12,99 €  από αρχική 18,00 €
Σύστημα Καθαρισμού Προσώπου SkinPro
 
NOVAGEΑσπίδα Προστασίας με SPF30 ΝοvAge
 
NOVAGEΑντιρυτιδικό Serum NovAge Ecollagen
35,99 € από αρχική 48,00 €
Κρέμα Νύχτας NovAge True Perfection
 
Κρέμα Ημέρας NovAge True Perfection
22,99 €   από αρχική 30,00 €
Primer Προσώπου IlluSkin The ONE
 
Make-up Invisible Touch Giordani Gold
 
Ρευστή Κρέμα Ημέρας με SPF 30 Optimals Even Out
14,99 € από αρχική 26,00 €
Αντιγηραντική Αντηλιακή Προστασία για το Πρόσωπο
και τα Εκτεθειμένα Σημεία με SPF 25 Sun Zone
7,50 € από αρχική 16,00 €
 
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις σειρές NovAge Skin Care  για κάθε ανάγκη και κάθε ηλικία  και σε ειδικές τιμές ..
 Για παραγγελία  Κατάλογος/παραγγελία