11 Μαρ. 2016

NOVAGE Skin Care Sets σε τιμή γνωριμίας με -70% έκπτωση !

 

Η ΕΠΆΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΣΝΣΗ Η  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ  NOVAGE   με την δύναμη των φυσικών συστατικών και την υποστήρηξη της επιστήμης!

Συνεχίζουμε τις μεγάλες προσφορές ΓΝΩΡΙΜΊΑΣ -70 %  ΈΚΠΤΩΣΗ Σε όποια σειρά NovAge επιλέξετε,ρωτήστε μας για ότ επιπλέον υπάρχει!

Η επανάσταση στην αντιγήρανση  με τα προηγμένα Skin Care Sets της Oriflame  για όλες τις ανάγκες σε πολύ προνομιακές τιμές .Νικήστε το χρόνο με σύσφιξη , αντιρυτιδική προστασία και αποκτήστε μια νεανική λαμπερή επιδερμίδα ! 

Το NovAge είναι ένα προηγμένο brand αντιγηραντικής περιποίησης επιδερμίδας που επικεντρώνεται περισσότερο στην κατάσταση της επιδερμίδας σας και λιγότερο στην ηλικία σας. Μέσω στοχευμένων λύσεων, οι σειρές της NovAge επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης. Κάθε σειρά είναι αποτέλεσμα καινοτομίας και πρωτοποριακής επιστήμης και εμπλουτίζεται με προηγμένες τεχνολογίες και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων, με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται μέσω κλινικών μελετών.

Πιστεύουμε στη δύναμη των φυσικών συστατικών, και ότι με την υποστήριξη της επιστήμης μπορούν να δημιουργηθούν τα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, όποια και αν είναι η ηλικία σας, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στη μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστατικών μας.

1.Σετ NovAge True Perfection

κωδ:28970  κατάλληλη για Ηλικίες 20+

 

Στοχεύει στη πρόλυψη και αντιγήρανση ενυδατώνοντας σε βάθος. Εξυγιαίνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα, χαρίζοντας φωτεινή και γεμάτη φρεσκάδα όψη.Με εκχυλίσματα Περσικής μαιμόζας και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυτάρων Acai.

Δημιουργημένο για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη Ρουτίνα Περιποίησης, αυτό το σετ περιλαμβάνει και τα έξι προϊόντα που δρουν συνεργειακά ώστε να σας προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το σετ περιλαμβάνει προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας. Το brand NovAge ενισχύεται από την καινοτομική τεχνολογία και τα φυτικά βλαστοκύτταρα ώστε να σας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

To set  των 6 προϊόντων αποτελείτε από :

1. Κρέμα ημέρας Novage True Perfection 50ml

2. Κρέμα ματιών Novage True Perfection 15ml

3. Κρέμα Νύχτας Novage True Perfection 50ml

4.Βελτιωτικό Serum Novage True Perfection 30 ml

5.Προϊόν καθαρισμού Novage True Perfection 200ml

6.Τονωτική λοσιόν Novage True Perfection 200ml

Τιμή προσφοράς   από αρχική τιμή  152,00€  τώρα μόνο 54,99€  και μόνο για εσάς που θα κάνετε εδώ on line την παραγγελία σας.


 

Σετ NovAge Ecollagen Wrikle Power κωδικός σετ:31786 κατάλληλη για

Ηλικίες 30+

 

Επαναπροσδιορίστε τα σημάδια που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη με το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ecollagen, μία προηγμένη ρουτίνα που λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας σας. Με τη δύναμη της πατενταρισμένης Τεχνολογίας Τριπεπτιδίων και εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Σολανωδών, η NovAge Ecollagen αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και προστατεύει την εξωκυττάρια ουσία του δέρματος, γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους για ορατά αποτελέσματα.

ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 33%† - ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. Το Σετ NovAge Ecollagen αποτελείται από έξι προϊόντα και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη Ρουτίνα Περιποίησης Oriflame Για Νεανική Επιδερμίδα. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να δρουν σε συνέργεια και να μεγιστοποιούνται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ NOVAGE ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

Το σετ  τον 6 προϊόντων  NovAge Ecollagen περιλαμβάνει:

1.Αφρώδες Gel Καθαρισμού NovAge

2.Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Renewing

3..Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NovAge Ecollagen

4.Αντιρυτιδικό Serum NovAge Ecollagen

5.Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Ecollagen  6.Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας NovAge Ecollagen

† Κλινικά δοκιμασμένο σε 31 γυναίκες για 12 εβδομάδες †1Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge Ecollagen. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της. Οταν συμβαίνει αυτό, προτείνουμε να εντάσετε τα προϊόντα σταδιακά στην καθημερινή σας ρουτίνα.Τιμή προσφοράς  59.99€  από αρχική τιμή 190,0€ μόνο για εσάς που θα κάνετε εδώ on line την παραγγελία σας .


 

 

Σετ προηγμένης περιποίησης επιδερμίδας με πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίου και εκχύλισμα από Φυτικά Βλαστοκύτταρα Σολανωδών. Διορθώνει ορατά τις ρυτίδες και βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας χαρίζοντας λεία, φωτεινή και ανθεκτική επιδερμίδα. Προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum και κρέμα ημέρας και νύχτας.

 

Το σετ  τον 6 προϊόντων  NovAge Ecollagen περιλαμβάνει:

1.Αφρώδες Gel Καθαρισμού NovAge

2.Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Renewing

3..Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NovAge Ecollagen

4.Αντιρυτιδικό Serum NovAge Ecollagen

5.Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Ecollagen 6.Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας NovAge Ecollagen

† Κλινικά δοκιμασμένο σε 31 γυναίκες για 12 εβδομάδες †1Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge Ecollagen. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της. Οταν συμβαίνει αυτό, προτείνουμε να εντάσετε τα προϊόντα σταδιακά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Τιμή προσφοράς  62.99€  από αρχική τιμή 190,0€ μόνο για εσάς που θα κάνετε εδώ on line την παραγγελία σας .


 

3. Σετ NovAge Ultimate Lift  κωδικό σετ :28968 κατάλληλη για Ηλικίες 40+ 

Αν η απώλεια σφριγηλότητας και η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου προσθέτουν χρόνια στην ηλικία σας, ήρθε η στιγμή να αντισταθείτε στον χρόνο με το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ultimate Lift,

η προηγμένη ρουτίνα περιποίησης που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας για ανορθωμένη όψη με νεανική ελαστικότητα. Με Τεχνολογία AspartoLift και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Buddleja, η σειρά NovAge Ultimate Lift ενισχύει τη σύνθεση ελαστίνης και προστατεύει την εξωκυττάρια ουσία της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της ώστε να χαρίσει ανορθωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα με σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερες ρυτίδες.

70% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ† -ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.

Το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ultimate Lift περιλαμβάνει 6 προϊόντα τα οποία συνθέτουν τη Ρουτίνα Περιποίησης για Νεανική Επιδερμίδα.

Το σετ NovAge Ulitmate Lift περιλαμβάνει:

1.Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing

2.Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Softening

3.Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

4.Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

5.Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 NovAge Ultimate Lift

6.Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

† Κλινικά δοκιμασμένο σε 34 γυναίκες για 12 εβδομάδες †1 Κλινικά αποδεδειγμένα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge Ultimate Lift ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της.

Τιμή σετ NovAge Ultimate Lift 6  τεμάχια

Tιμή προσφοράς 79.99 €

από αρχική τιμή 234,00€ και   μόνο για εσάς που θα κάνετε εδώ on line την παραγγελία σας .


5.Σετ Novage Time Restore  κωδικός σετ: 28972 

 κατάλληλη για Ηλικίες  55+   σετ /6τεμάχια 

 

Η ολοκληρωμένη φροντίδα αποκατάστασης που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα για περισσότερη πυκνότητα, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, πιο σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερο ορατές βαθιές ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. Προηγμένο Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας με Τεχνολογία GenisteinSOY & Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Ribwort◊. Προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum και κρέμες ημέρας και νύχτας.

Τιμή σετ : 87,99€ από αρχική τιμή 254,00€

Το σετ περιλαμβάνει:

1.Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Time Restore  50ml  αρχική τιμή 53,00€

2.Αναπλαστική Κρέμα Νύχτας NovAge Time Restore 50ml-αρχική τιμή 53,00€

3.Κρέμα για τα μάτια και τα χείλη NovAge Time Restore 15ml αρχική τιμή 33,00€

4 .Αναζωογονητικό Serum NovAge Time Restor 30  ml.αρχική τιμή 67,00€

5.Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing 200ml αρχική τιμή 24,00€

6.Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Softening   200ml αρχική τιμή 24,00€

κωδικός σετ: 28972


 

ΤΑ ΣΕΤ ΜΑΣ

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες της επιδερμίδας σας με την Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας της Oriflame. Κάθε βήμα προσφέρει την τέλεια προετοιμασία για το επόμενο. Από το προϊόν καθαρισμού στην κρέμα νύχτας, τα Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας δρουν συνδυαστικά για να σας χαρίσουν όμορφη επιδερμίδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λεπτά κάθε πρωί και κάθε βράδυ.

Ρωτήστε με !!  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Για την επιστήμη της σειράς ΕΔΩ 

Για παραγγελία αφήστε στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω τα στοιχεία σας ,και τα προϊόντα που επιθυμείτε και θα σας καλέσουμε  το συντομότερο για τον τρόπο παραλαβής .

Η  αποστολή τον σετ είναι δωρεάν στο χώρο σας με ACS κουριερ.

 φόρμα παραγγελίας

 


Δείτε όλες τις προσφορές και τον κατάλογο με τις προσφορές που τρέχουν και πάντα υπολογίστε επιπλέων έκτπωση  από τις τιμές του καταλόγου για εσάς που θα κάνετε παργγελία εδώ .. 

  1. Σημειώστε στη φόρμα το Κατάστημα  ACS που θέλετε να παραλάβετε. ΛΙΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΙΣΤΑ ΚΥΠΡΟΥ
  2. Για όποια  πληροφορία  αφήστε το μήνυμα σας εδώ  και πείτε  μας με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνησουμε μαζί σας, η επικοινωνήστε μαζί μας στο  6939617912.

ΚΕΡΔΙ🙂ΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ 

Στην Oriflame , πάντα αφουγκραζόμαστε τον παλμό των τάσεων , τι είναι hot και τι όχι. Μπορείτε να ενημερωθείτε πως θα δείξετε πιο μοντέρνα, μάθετε  για τις στιλιστικές προτάσεις μας στις  σελίδες του νέου μας καταλόγου,  είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με τις απίθανες προσφορές, νέα συλλογή αξεσουάρ, τα περιζήτητα προϊόντα μακιγιάζ για look βγαλμένα από την πασαρέλα.

Όλα σε ένα κατάλογο για εσάς .Κατάλογος/Παραγγελία