15 Νοε. 2015

ASPARTOLIFT

 

  Η Επιστήμη της AspartoLift

Η ελαστικότητα της νεανικής επιδερμίδας είναι αποτέλεσμα των εύκαμπτων ινοβλαστών που βρίσκονται στην επιδερμίδα και που παράγουν με επιτυχία την ελαστίνη που χρειάζεται η επιδερμίδα μας. Το πέρασμα του χρόνου όμως και η φωτογήρανση κάνουν τα κύτταρά μας δύσκαμπτα. Και οι δύσκαμπτοι ινοβλάστες δεν μπορούν να συνθέσουν με επιτυχία ελαστίνη. Το αποτέλεσμα είναι να χάνει η επιδερμίδα μας τη σφριγηλότητά της.

Η AspartoLift, η πατενταρισμένη τεχνολογία πίσω από τη NovAge Ultimate Lift, είναι σχεδιασμένη να αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. Παράγωγο του Ασπαρτικού Οξέος, βρίσκεται στη φύση σε τρόφιμα όπως τα δημητριακά, οι σπόροι, οι ξηροί καρποί και τα όσπρια και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό μας, μεταξύ άλλων, για να κρατήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας μας δραστήρια και υγιή.

Όταν οι Επιστήμονες στην Περιποίηση Επιδερμίδας της Oriflame έκαναν αγωγή σε δύσκαμπτους ινοβλάστες στα εργαστήρια με την τεχνολογία AspartoLift, είδαν ότι αποκατέστησε την ελαστικότητά τους γεγονός που τους επιτρέπει να συνθέτουν ελαστίνη όπως κύτταρα 20 χρόνια νεότερα.◊. Επιπλέον, η ισχυρή δράση της AspartoLift είναι συγκρίσιμη με εκείνη της Ρετινόλης χωρίς καμία δυσφορία.

◊ In vitro 

†1 Κλινική δοκιμή με χρήση του serum, της κρέμας ημέρας και της κρέμας νύχτας  

Πατέντα No: EP11797020

 
 Μάθετε τα πάντε για την νέα επαναστατική Pemium σειρά της Οriflame  την NovAge Ultimate Lift  περισσότερα όλα τα προϊόντα  της σειράς αναλητικά 

            ΝovAge Premium video    Για όποια πληροφορία παρακλαώ αφήστε μήνυμα     εδώ   και θα  επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα .

03/11./2015