3 Νοε. 2015

Συνέντευξη με τον ειδικό της Premium σειράς NovAge Ultimate Lift

Alain Mavon

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά της γήρανσης της επιδερμίδας.Τι είναι η AgeReflectTM?

Η AgeReflectTM είναι μία μοναδική επιστημονική έρευνα στη γήρανση της επιδερμίδας, σχεδιασμένη και πραγματοποιημένη από τους επιστήμονες της Oriflame με στόχο την καλύτερη κατανόηση της γήρανσης της επιδερμίδας και της επίδρασής της στο πόσο χρονών φαινόμαστε, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Γιατί αποφάσισε η Oriflame να διεξάγει την έρευνα TM?

Ο στόχος ήταν να κατανοήσουμε τα σημάδια της γήρανσης που κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο γερασμένη από την πραγματική της ηλικία έτσι ώστε να δημιουργήσουμε εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπισή τους. 

Πως διεξήχθη η έρευνα AgeReflectTM;

Το πρώτο στάδιο της AgeReflectTM πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή σχεδόν 300 γυναικών ηλικίας από 15 έως 65. Χαρτογραφήσαμε και αναλύσαμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου των γυναικών χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και φωτογραφήσαμε τα πρόσωπά τους με υψηλής ανάλυσης συσκευή απεικόνισης. Έπειτα ζητήσαμε σε 600 γυναίκες να μαντέψουν την ηλικία των γυναικών βάσει των φωτογραφιών τους.

Ποιοι ειδικοί πήραν μέρος στην έρευνα AgeReflectTM;

Η ομάδα ειδικών της Oriflame περιλάμβανε διάφορες ειδικότητες συμπεριλαμβανομένων ειδικών στην έρευνα marketing, τη βιολογία της επιδερμίδας και την κλινική αξιολόγηση. 

 Ποια είναι το κύρια ευρήματα της έρευνας AgeReflectTM;

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα ήταν ότι τέσσερεις στις πέντε γυναίκες δε δείχνουν όσο πραγματικά είναι. Η AgeReflectTM μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μία μοναδική βάση δεδομένων για τα σημάδια της γήρανσης που ενεργοποιούν την εικόνα μίας πιο ώριμης ή πιο νεανικής επιδερμίδας καθώς και να χτίσουμε μία δική μας κλίμακα βαθμολόγησης που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές για να επιβεβαιώσουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης.

Ποια ευρήματα της έρευνας AgeReflectTM ήταν τα πιο σημαντικά για την ανάπτυξη του συστήματος περιποίησης επιδερμίδας NovAge;

Χαρτογραφώντας τα σημάδια γήρανσης των γυναικών με την πραγματική τους ηλικία σε σχέση με την ηλικία που φαίνονται, οι επιστήμονές μας ανακάλυψαν έναν ξεκάθαρο συσχετισμό μεταξύ συγκεκριμένων σημαδιών και της αρνητικής εντύπωσης για την ηλικία της επιδερμίδας. Προσδιόρισαν τα 12 πιο σημαντικά σημάδια. 

  Ποια χαρακτηριστικά της επιδερμίδας του προσώπου επηρεάζουν περισσότερο την αντίληψη της ηλικίας σύμφωνα με την έρευνα AgeReflectTM;

Εξαρτάται πολύ από την ηλικία καθώς τα σημάδια της γήρανσης διαφέρουν ανάλογα με το εάν είστε 30 ή 55. Για παράδειγμα, στα 30-35 οι λεπτές γραμμές γίνονται πιο έντονες και οδηγούν την επιδερμίδα να φαίνεται μεγαλύτερη.

Είναι ίδιος ο τρόπος που οι γυναίκες κάθε ηλικίας αντιλαμβάνονται τα σημάδια της γήρανσης;

Σίγουρα όχι. Ένας ώριμος και ένας νέος άνθρωπος δεν υπολογίζουν την ίδια ηλικία ενός ανθρώπου καθώς η αντίληψή τους είναι πολύ διαφορετική. Αυτή είνα&