18 Ιουν. 2016

3 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, 3 ΛΥΣΕΙΣ

 
Συγκεντρώσαμε τις ανάγκες σας για αντιγήρανση και τις χωρίσαμε σε τρεις βασικές κατηγορίες: λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες και χαλάρωση. Οι ειδικοί της Oriflame προτείνουν τις λύσεις.

1. ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 
“ Καθώς πλησιάζετε τα 30 με 35, ο ρυθμός παραγωγής του κολλαγόνου, της κόλλας που διατηρεί τη δομή του δέρματος, επιβραδύνεται και αυτό οδηγεί στη δημιουργία ρυτίδων” εξηγεί ο Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας της Επιδερμίδας, Alain Mavon.

“ Υπάρχουν συστατικά που τονώνουν τη δημιουργία του κολλαγόνου όπως η ρετινόλη

(Βιταμίνη Α), η Βιταμίνη C, νιακιναμίδη και  υδροξύ.

Όμωςστην Oriflame έχουμε αναπτύξει τη δική μας πατενταρισμένη τεχνολογία φυτικών βλαστοκυττάρων που τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου κατά 200% ώστε να γεμίσει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους – θα τη βρείτε στη “Σειρά Περιποίησης Επιδερμίδας Ecollagen "

Προσθέτει πως, “ καθώς η έκθεση στον ήλιο ευθύνεται για το 80% των σημαδιών γήρανσης, η κάλυψη και η χρήση   SPF είναι η καλύτερη πρόληψη.”

Αγοράστε την Ecollagen 2. ΧΑΛΑΡΩΣΗ 
Η Johanna Gillbro, βασική επιστήμονας του Κέντρου Έρευνας της Επιδερμίδας, μελετά τη χαλάρωση της επιδερμίδας πάνω από δέκα χρόνια και μας εξηγεί: “ Οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν την ελαστίνη και το κολλαγόνο γίνονται πιο άκαμπτοι με τα χρόνια. Αυτό, σε συνδυασμό με τη βαρύτητα οδηγεί στη χαλάρωση.”

“ Ένα από τα πιο κοινά συστατικά για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης είναι η ρετινόλη, ένα αποτελεσματικό συστατικό που επικοινωνεί με τα κύτταρα και τα κάνει να λειτουργούν ως νεότερα και να συσφίγγονται. Στην Oriflame όμως έχουμε την πατενταρισμένη τεχνολογία AspartoLift που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα από την ρετινόλη, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.”

Αγοράστε την Ultimate Lift3. ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ
“ Οι δυσχρωμίες είναι ένα συχνό πρόβλημα της επιδερμίδας που μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από τη δεκαετία των 20,” εξηγεί η Ειδικός στην Περιποίηση της Επιδερμίδας της Oriflame, Melina Galeadi.

“ Η έκθεση στον ήλιο είναι η κύρια αιτία για τις καφέ κηλίδες, όμως μπορούν να είναι και αποτέλεσμα ορμονικής ανισορροπίας ιδιαίτερα κατά την εγκυμοσύνη, και για τα σημάδια της ακμής. Αν και η περιορισμένη έκθεση στον ήλιο είναι ωφέλιμη για την επιδερμίδα, καθώς χρειαζόμαστε βιταμίνη D για τη σωματική και πνευματική μας υγεία, η υπερβολική έκθεση έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση που περιλαμβάνει τις δυσχρωμίες.”

Ρωτήσαμε λοιπόν τη Melina τι πρέπει να κάνουμε: “ Στις ηλιόλουστες περιοχές του κόσμου, πρέπει να φοράτε SPF όλο το χρόνο. Τον χειμώνα επιλέξτε μια κρέμα ημέρας με SPF και το καλοκαίρι εφαρμόστε αντηλιακή κρέμα επάνω από την κρέμα ημέρας σας – ιδιαίτερα εάν είστε συχνά σε εξωτερικό χώρο. Φυσικά, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 10πμ και 3μμ. Για να προλάβετε ή να θεραπεύσετε υπάρχοντα προβλήματα, επιλέξτε ένα προϊόν που στοχεύει στην δυσχρωμία.”

                         Αγοράστε τα 

NOVAGE Σετ NovAge Ecollagen 6 τεμαχίων στην μοναδική τιμή 
59,99 € από 146,15 €
NOVAGE     Ασπίδα Προστασίας με SPF30 ΝοvAge
 
NOVAGE Σετ NovAge Ultimate Lift σετ των 6 τεμαχίων 
74,99€  από αρχική 180,00 €
NOVAGE  Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift
46,15 €
NOVAGE  Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift
27,70 €  από  36,90 €
NOVAGEΚρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 Novage Ultimate Lift
36,90 €
NOVAGEΓαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing
13,85 € από 18,45 €
NOVAGE  Tονωτική Λοσιόν NovAge Softening
18,45 €
NOVAGEΔείγμα NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Day Cream SPF 15 sachet
0,30 €
NOVAGEΔείγμα NovAge Ultimate Lift Overnight Lifting & Contouring Cream sachet
0,30 €
NOVAGEΑντιρυτιδικό Serum NovAge Ecollagen
27,70 € από  36,90 €
NOVAGE  Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NovAge Ecollagen
15,40 € από 20,00 €
 
Δείτε τον Κατάλογος εδώ με όλα τα προϊόντα και τις προσφορές που τρέχουν! Οι τιμές στις κρέμες NovAge  έχουν διαφορετικές τιμές αναλόγος τις προσφοράς που τρέχει ..Ρωτήστε μας αξίζει !NOVAGE SKIN CARE SET
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά , η  για τα προϊόντα Oriflame επικοινωνίστε μαζί  μας εδω ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ  η κάνετε μια εγγραφή δωρεάν για κωδικό πρόσβασεις στις τιμές μέλους και ειδικές προσφορές και ενημερώσεις ON LINE ΕΓΓΡΑΦΗ