16 Δεκ. 2016

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ORIFLAME

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Oriflame πραγματοποιεί προηγμένες έρευνες στον τομέα της περιποίησης επιδερμίδας και αναπτύσσει πρωτοποριακά προϊόντα. Αντλούμε πάντα έμπνευση από τη φύση την οποία συνδυάζουμε με ό,τι καλύτερο από την επιστήμη για να προσφέρουμε υψηλής απόδοσης προϊόντα που έχουν ελεγχθεί κλινικά και δερματολογικά υπό αυστηρούς κανόνες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Η εξειδίκευση της Oriflame φαίνεται στα προϊόντα της: Καινοτομία, άριστη ποιότητα, αποτελεσματικότητα και απόλαυση για τις αισθήσεις. Δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό στα τέσσερα αυτά χαρακτηριστικά.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η φύση υπήρξε πάντα η αφετηρία για τη δημιουργία προϊόντων και παραμένει βασική πηγή έμπνευσης.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε τις προσωπικές τους ανάγκες και για αυτό προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει μία σειρά περιποίησης που ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας της, την ηλικία της, τον τύπο επιδερμίδας της, τον τρόπο ζωής της, τις προτιμήσεις της αλλά και στον προϋπολογισμό της. Αλλά, και εσείς, έχει τη μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε μία εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα σας.

 

Η περιποίηση επιδερμίδας είναι ασυζητητί η κατηγορία προϊόντων όπου διαφαίνεται η εξειδίκευση και η αξιοπιστία μας. Είναι, επίσης, μία κατηγορία με πιστούς καταναλωτές και το γεγονός αυτό σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε πιο εύκολα μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας για να σας ακολουθήσουν στη συνέχεια και στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων.