Η ORIFLAME ?

15 Φεβ. 2017
 
Γίναμε 50! Λόγω της επετείου θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για αυτούς τους εξαίρετους άνδρες που ξεκίνησαν την Oriflame. Έτσι λοιπόν, ο Mike Hibbs συναντήθηκε με τους ιδρυτές μας, τον Robert και τον Jonas af Jochnick, για μία αποκλειστική συνέντευξη.
 

Όταν ο Robert και ο Jonas παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, σε επιτυχημένες, εδραιωμένες εταιρίες 50 χρόνια πριν, ο κόσμος πίστευε ότι ήταν τρελοί. Είχαν όμως μια μεγάλη ιδέα και ακόμα μεγαλύτερη φιλοδοξία. Και με μεγάλη πίστη στον εαυτό τους και ακλόνητη θετικότητα, έκαναν την Oriflame μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ομορφιάς σ τον κόσμο.

Στην ερώτηση από πού πιστεύουν ότι πήραν το πάθος και το πνεύμα του νικητή, η απάντηση είναι προφανής – ο ένας από τον άλλον. Από τα παιδικά τους χρόνια ήταν πολύ ανταγωνιστικοί. Ασχολούνταν συνεχώς με τον αθλητισμό στο σπίτι τους και οργάνωναν διαγωνισμούς. Σύμφωνα με την αδερφή τους, χρονομετρούσαν ακόμα και τη διαδρομή για το σχολείο που έκαναν τρέχοντας. Δεν σταμάταγαν ποτέ. Και είναι το ανταγωνιστικό αυτό πνεύμα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της Oriflame.

“ Ήμασταν τόσο συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύαμε. Είναι γραμμένο στο DNA μας. Αλλά και στην κουλτούρα και το είδος της επιχείρησής μας – είναι γεμάτα πάθος.” λέει ο Robert.

Το γνήσιο πάθος τους είναι εμφανές όταν ακούς πως αντιμετώπισαν τις προσκλήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σα να μην αναγνώριζαν προβλήματα – αλλά έβλεπαν μόνο θετικές ευκαιρίες. Ευκαιρίες να αλλάξουν πράγματα και να τα κάνουν καλύτερα.

“ Πότε μα ποτέ μην τα παρατάς. Υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος. Επιχειρηματικότητα είναι όταν έχεις κολλήσει στον τοίχο αλλά βρίσκεις τρόπο να ξεφύγεις.” λέει ο Jonas.

Η ψυχολογία του νικητή μεταδόθηκε, καθώς οποιοσδήποτε συνεργάστηκε με την Oriflame αυτά τα χρόνια μοιραζόταν την ίδια ενέργεια και αξίες. Και δεν τα παράτησε ποτέ. Ο Robert και ο Jonas έδιναν πάντα ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των Γενικών Διευθυντών όταν έμπαιναν σε μια νέα αγορά. Γνώριζαν ότι η επιλογή ομοϊδεατών ανθρώπων ήταν καταλυτικός παράγοντας στη διατήρηση της κουλτούρας της Oriflame.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και στην προσέλκυση μελών. Η Oriflame έγινε γρήγορα, και εξακολουθεί να είναι, ένας μαγνήτης για όσους πασχίζουν να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους, αλλά και στη ζωή των άλλων γύρω τους. Αυτοί οι άνθρωποι έγιναν σύντομα σύμβολα επιτυχίας στην Oriflame - σύμβολα των απίθανων πραγμάτων που μπορούν να συμβούν στους ανθρώπους που γίνονται μέλη.

Ο Jonas αναπολεί τα πρώτα χρόνια με μεγάλη θέρμη και ικανοποίηση: 
“ Ήταν τόσο συναρπαστικό να γνωρίζεις όλους αυτούς τους ανθρώπους. Πολλοί έλεγαν πως δεν είχαν την αυτοπεποίθηση να μιλήσουν σε άλλους ανθρώπους, και εμείς τους λέγαμε: “ Θα εκπλαγείτε. Όταν θα σας δούμε σε ένα χρόνο θα είστε Leader και θα στέκεστε επάνω στη σκηνή. “ ”

Το να γίνονται μάρτυρες τέτοιας θετικής αλλαγής στις ζωές των ανθρώπων είναι αυτό που, περισσότερο από όλα, κάνει τον Jonas και τον Robert υπερήφανους.

" Αυτό που πραγματικά μας κάνει χαρούμενους είναι οι ζωές που βοηθήσαμε να αλλάξουν. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα.” λέει ο Robert. “ Αυτή η επιχειρηματική ευκαιρία έχει επιτρέψει σε τόσο πολλούς ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους – φρόντισαν για την εκπαίδευση των παιδιών τους, είχαν την ευκαιρία να γίνουν επιχειρηματίες και να εξελιχθούν ως άνθρωποι.“

Πιστεύουν ότι το να πουλάς όνειρα και ευκαιρία αποτελεί μια τεράστια έμπνευση – κάτι που δίνει νόημα στη ζωή. Και πίστευαν ακράδαντα ότι όλα τα καλά πράγματα πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλους – όχι μόνο στους λίγους προνομιούχους. Για να το θέσουμε απλά, η Oriflame προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να αλλάξουν τη ζωή τους – να δείχνουν, να αισθάνονται και να ζουν καλύτερα.

“ Μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι θα κάναμε τόσο μεγάλη διαφορά στη ζωή τόσων ανθρώπων;” ρωτάει ο Robert τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον Jonas.

Και η διαφορά αυτή ήταν μόνο οικονομική. Τα αδέλφια συνειδητοποίησαν πόσο απολάμβαναν οι consultants την προσωπική τους εξέλιξη μέσα από τη δουλειά τους. Παρατήρησαν επίσης ότι όσο πιο επιτυχημένοι γίνονταν, και όσο ανέβαιναν στη Σκάλα της Επιτυχίας της Oriflame, τόσο περισσότερο αισθάνονταν μέρος μιας ζεστής και υποστηρικτικής οικογένειας.

“ Η Oriflame είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με οικογενειακές αξίες”

Οι οικογενειακές αξίες είναι ο πυρήνας της επιχείρησής τους. Το ότι είναι αδέλφια είχε πολύ μεγάλη επίδραση στην πορεία. Έγινε φυσικά. Ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μπορούν να προφασιστούν ότι απολαμβάνουν την ίδια οικογενειακή αίσθηση, είναι αδύνατο να αναδημιουργήσεις κάτι αληθινό. Ο Robert και ο Jonas είδαν τη θετική επίδραση που είχε αυτό στην προσέλκυση του sales force.

Όσο μεγάλη και εάν έχει γίνει η εταιρία, όλα κρύβονται στις λεπτομέρειες. Στις μικρές, φευγαλέες στιγμές καλοσύνης μεταξύ αδερφών, στη φυσική τους ικανότητα να επικοινωνούν πάντα με έναν πολύ προσγειωμένο τρόπο και στο πως αντιμετωπίζουν πάντα τους ανθρώπους με θετικότητα και κατανόηση.

Είναι αυτά τα μικρά όμως εξαιρετικά ισχυρά χαρακτηριστικά που οδηγούν την Oriflame τα τελευταία 50 χρόνια. Και θα συνεχίσουν για πολλά ακόμα.

Oriflame 2017

 

Γνώρισέ με 

 

Λατρεύω τα προϊόντα της Oriflame και τα χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια! Ετοιμάζω για εσάς τις καλύτερες προσφορές ώστε να απολαμβάνετε την ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές. Μπορώ να σας δώσω συμβουλές, ώστε  οι αγορές σας να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Αν ένδιαφέρεστε για επιπλέον εισόδημα έχοντας μια εμπειρία πολλών ετών και ως χορηγός μπορώ να σου δώσω ιδέες, και να σου μάθω τρόπους πως να αναπτυχθείς γρήγορα.Εσύ θα επιλέξεις τι σου ταιριάζει. Ξεκίνησε σήμερα με την εγγραφή σου στην ομάδα μου και θα έχεις την υποστήρηξη που επιθυμείς στο ξεκίνημα σου.

 

Επικοινωνία           Γίνε Μέλος

 

16 Δεκ. 2016

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Oriflame πραγματοποιεί προηγμένες έρευνες στον τομέα της περιποίησης επιδερμίδας και αναπτύσσει πρωτοποριακά προϊόντα. Αντλούμε πάντα έμπνευση από τη φύση την οποία συνδυάζουμε με ό,τι καλύτερο από την επιστήμη για να προσφέρουμε υψηλής απόδοσης προϊόντα που έχουν ελεγχθεί κλινικά και δερματολογικά υπό αυστηρούς κανόνες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Η εξειδίκευση της Oriflame φαίνεται στα προϊόντα της: Καινοτομία, άριστη ποιότητα, αποτελεσματικότητα και απόλαυση για τις αισθήσεις. Δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό στα τέσσερα αυτά χαρακτηριστικά.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η φύση υπήρξε πάντα η αφετηρία για τη δημιουργία προϊόντων και παραμένει βασική πηγή έμπνευσης.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε τις προσωπικές τους ανάγκες και για αυτό προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει μία σειρά περιποίησης που ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας της, την ηλικία της, τον τύπο επιδερμίδας της, τον τρόπο ζωής της, τις προτιμήσεις της αλλά και στον προϋπολογισμό της. Αλλά, και εσείς, έχει τη μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε μία εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα σας.

 

Η περιποίηση επιδερμίδας είναι ασυζητητί η κατηγορία προϊόντων όπου διαφαίνεται η εξειδίκευση και η αξιοπιστία μας. Είναι, επίσης, μία κατηγορία με πιστούς καταναλωτές και το γεγονός αυτό σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε πιο εύκολα μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας για να σας ακολουθήσουν στη συνέχεια και στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων. 

26 Μαρ. 2016

Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 από δύο αδέλφια και τον συνεργάτη τους, και είναι σήμερα μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ευρύ της χαρτοφυλάκιο Σουηδικών, φυσικών και καινοτόμων προϊόντων προωθείται μέσω ενός δικτύου ενεργών μελών που αποτελείται από περίπου 3.6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Consultants, που πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα €1.5 δισεκατομμύρια το χρόνο.

Ποιοί Είμαστε

Η Oriflame προσφέρει τη δυναμικότερη επιχειρησιακή ευκαιρία σε όσους θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα και να εργαστούν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω της μοναδικής της επιχειρηματικής ιδέας - Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά Σου Αύριο™.

Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Η Oriflame στηρίζει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα παγκοσμίως και είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.

Οι Αγορές μας

Με μια Ματιά

 

 • Περίπου 1.5 δισεκατομμύρια σε ετήσιες πωλήσεις .
 • Πάνω από 3 εκατομμύρια Oriflame Consultants.
 • Παρουσία σε πάνω από 60 χώρες.
 • Περίπου 7,500 υπάλληλοι.
 • 1,000 περίπου Σουηδικά καινοτομικάπροϊόντα ομορφιάς, εμπνευσμένα από τη φύση
 • Διαθέσιμοι Κατάλογοι σε 40 γλώσσες.
 • Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) με περισσότερους από 100 επιστήμονες.
 • 5 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής σε Σουηδία, Πολωνία, Κίνα, Ρωσία και Ινδία.
 • Συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.
 • Κεντρικά γραφεία στο Λουξεμβούργο και την Ελβετία.
 • Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο αξιών Nasdaq (Nasdaq OMX Exchange) από το Μάρτιο του 2004.

26 Μαρ. 2016

Το μακροπρόθεσμο όραμά μας στην Oriflame είναι να γίνουμε μία πλήρως βιώσιμη εταιρία. Αυτό σημαίνει να ζούμε μέσα στα όρια του πλανήτη μας, να σεβόμαστε το περιβάλλον και να συνεισφέρουμε σε μία δίκαιη κοινωνία όπου όλοι μπορούν να ευημερήσουν.

Για αυτό, όταν συνθέτουμε τα προϊόντα μας, πασχίζουμε να χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά που συνάδουν με τις ισχυρές περιβαλλοντικές μας πολιτικές και δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, είμαστε μία από τις πρώτες εταιρίες που χρησιμοποίησαν φυτικά εκχυλίσματα στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και ανέκαθεν προσπαθούσαμε να βελτιστοποιήσουμε τη χρήση των συστατικών μας από ανανεώσιμες φυτικές πηγές.

Αν και έχει ήδη σημειωθεί μεγάλη πρόοδος, στην Oriflame αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα μακρύ ταξίδι και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα. Για αυτό, το 2013, αποφασίσαμε να βάλουμε σε εφαρμογή τη νέα μας στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης και να καθορίσουμε τους τρεις βασικούς τομείς στους οποίους η Oriflame παραμένει προσηλωμένη και αφιερωμένη.

Βελτίωση της Ζωής των Ανθρώπων

Να δημιουργούμε ευκαιρίες για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων –  για τους Consultants και τους πελάτες της Oriflame, για τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές αλλά και με την ευρύτερη έννοια με τη συμμετοχή μας στα κοινά και την υποστήριξη κοινωνικών σκοπών.

 

Προϊόντα με Υπευθυνότητα

Να συνδυάζουμε την ομορφιά και την Ευημερία μέσω των προϊοντικών σειρών μας συνεχίζοντας να αναπτύσσουμε προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα κοινωνικά, ηθικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.


 

Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα

Να προωθούμε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, όχι μόνο μέσω των δικών μας δραστηριοτήτων αλλά και μέσω της αλυσίδας αξιών. Τα σημεία εστίασης για εμάς περιλαμβάνουν την προμήθεια ανανεώσιμων και βιώσιμων πρώτων υλών όπου αυτό είναι δυνατό, τη μείωση των εκπομπών στον αέρα και το νερό και τη μείωση του συνολικού όγκου των παραγόμενων αποβλήτων.

Ecobeauty Βίντεο

Στην Oriflame, κάνουμε σημαντικά βήματα προς το να γίνουμε πιο βιώσιμοι. Η περίπτωση της σειράς Ecobeauty θα σας χαρίσει ένα ταξίδι γεμάτο έμπνευση ως προς τη δημιουργία ενός προϊόντος. Κάντε κλικ στο βίντεο για να το δείτε! 

26 Μαρ. 2016
Καθώς το Όραμά μας είναι να γίνουμε η #1 Εταιρία Καλλυντικών Απευθείας Πώλησης, η Αποστολή μας είναι πάντα να Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα, για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η Ομαδικότητατο Πνεύμα και το Πάθος είναι οι τρείς τόσο μοναδικές και θεμελιώδεις αξίες της Oriflame. Έχοντας πίστη σε αυτές τις αξίες αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε σε μια ανταγωνιστική αγορά ενώ παράλληλα να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. 

Ομαδικότητα: Οι άνθρωποι που εργάζονται ομαδικά και μοιράζονται τους ίδιους στόχους επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα. Παρακινούν ο ένας τον άλλον και ξέρουν ότι η συλλογική προσπάθεια προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ατομική. 

Πνεύμα: Οι άνθρωποι με δυναμικό πνεύμα έχουν τη νοοτροπία του νικητή και δεν παραιτούνται ποτέ. Δεσμεύονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να πετύχουν. 

Πάθος: Οι παθιασμένοι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Αγαπάνε αυτό που κάνουν και πιστεύουν σε αυτό. Γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 

YOUR DREAMS – OUR INSPIRATION 

Η υπόσχεση της Oriflame, Your Dreams - Our Inspiration™, Τα Όνειρά σας - Η Έμπνευσή μας, είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία και την κληρονομιά της εταιρίας μας. Στα 45 χρόνια της ιστορίας μας είμαστε πάντα αφιερωμένοι στο να εμπνέουμε και να προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να πραγματοποιούν τα όνειρά τους μέσα απο τη μοναδική επιχειρηματική μας ευκαιρία. Η υπόσχεση της Oriflame, Your Dreams - Our Inspiration™ είναι μία έκφραση της δέσμευσής μας στους πελάτες και τους consultants μας. Τα όνειρά τους παίζουν τεράστιο ρόλο στην έμπνευση νέων προϊόντων και επιχειρηματικών προγραμμάτων ώστε να βοηθούν στην ανάπτυξη της δική σας επιχείρησης. 

Πιστεύουμε στα όνειρα. Κάθε όνειρο είναι προσωπικό και μοναδικό. Είναι πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό να κάνουμε όνειρα και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας. Αποστολή της Oriflame είναι να πραγματοποιεί τα όνειρά σας. Αυτή είναι η δουλειά μας κάθε μέρα. Για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εσείς κάνετε όνειρα; Βάζετε στόχους; Σας περιμένουμε.  

Πιστεύουμε στην ομορφιά. Η ομορφιά σας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά σας. Μέσα από τα εξαιρετικά μας προϊόντα ομορφιάς που δημιουργήσαμε στη Σουηδία, έχουμε προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δείχνετε όμορφοι, αισθάνεστε όμορφα. και όταν αισθάνεστε όμορφα τότε είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. 

Πιστεύουμε σε εσάς. Η δουλειά μας ξεκινάει με τα όνειρά σας. Τα όνειρά σας είναι η έμπνευσή μας. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους. Εμείς είμαστε οι σύμμαχοί τους σε όλη την πορεία. Η κουλτούρα μας βασίζεται στον σεβασμό και την πίστη στους ανθρώπους. Ξέρουμε να ακούμε. Μαζί δημιουργούμε ένα παγκόσμιο δίκτυο όπου η ομορφιά και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Θέλετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας; Εμείς το θέλουμε. 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, πάνω από 100 επιστήμονες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης, στην Oriflame αναζητάμε συνεχώς καλύτερες λύσεις και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε προοδευτικά και καινοτόμα προϊόντα που είναι πάντα στη μόδα και απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών.

Η ζωή ενός προϊόντος Oriflame ξεκινά στο Κέντρο Έρευνας της Επιδερμίδας όπου προηγμένες επιστημονικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε μοναδικές, και μερικές φορές πατενταρισμένες, τεχνολογίες που μας δίνουν το προβάδισμα στην αγορά των προϊόντων ομορφιάς. Αυτές οι νέες τεχνολογίες παραδίδονται στους επιστήμονες στο Κέντρο Ανάπτυξης Προϊόντων στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, ο ρόλος των οποίων είναι να δημιουργήσουν καλλυντικές συνθέσεις που ταιριάζουν σε κάποια υπάρχουσα σειρά προϊόντων της Oriflame ή έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μία νέα, να τη φέρουν σε παραγωγή και να προχωρήσουν στην πώλησή τους. Κυριώς, όμως, ο ρόλος τους είναι να δημιουργήσουν προϊόντα που θα αγαπήσετε και θα απολαμβάνετε να χρησιμοποιείτε.