ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ WELLNESS - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Τι είναι τα Wellness By Oriflame?  Γνωστό σε όλους ότι η διατροφή  μας , επηρεάζει άμεσα την υγεία μας , έχει πολύ σημαντικό  ρόλο  στην ευεξία  την φυσική κατάσταση και την εξωτερική ομορφιά ?   

Τα WELLNWESS BY ORIFLAME   είναι  λοιπόν μια ολοκληρωμένη  σειρά  προϊόντων ειδικά για να συμπληρώσει όλα όσα δεν παίρνουμε από την διατροφή μας . ΈΧΟΥΝ δημιουργηθεί στη Σουηδία από διακεκριμένους  επιστήμονες, από φυσικά συστατικά που συνδυάζουν τη φύση με την σοφία της επιστήμης ! Απόλυτα ασφαλές  φυσικό προϊόν ! Δείτε όλα τα προϊόντα Wellness Μάθετε  Απώλεια & Διαχείριση βάρους και Ευεξία και Ομορφιά !

Επίσης και τον κατάλογο Wellness για περισσότερες πληροφορίες  & κάνετε τις επιλογές σας.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ WELLNESS ΕΛΛΑΔΟΣ 2018                                 

Κατάλογος Wellness  Κύπρου2018    

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ WELLNESS  με 23% ΕΚΠΤΩΣΗ    

Κάντε On -line την  παραγγελία σας στη παρακάτω φόρμα και κερδίστε -23% έκπτωση από τις τιμές του καταλόγου !

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας με τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, από τον κατάλογο και όλη την γκάμα τον προϊοντων  που κυκλοφορεί. Επωφεληθείτε  από  όλες τις προσφορές και από τις ΤΙΜΕΣ ΓΩΝΩΡΙΜΙΑΣ  3+1 σε όλα τα προϊόντα  Wellness σύντομα και MIX !

   ΦΟΡΜΑ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ /ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

 

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το σύνολό της, τις λεπτομέρειες της αποστολής της ή τυχόν ελλείψεις.

Υπολογίστε 2€ έξοδα αποστολής για Ελλάδα και 3,5€ για Κύπρο με  παραλαβή της παραγγελίας από κατάστημα ACS της περιοχής σας ή επιλέξτε   μία από τις επιλογές  Δωρεάν Αποστολής εδώ.

Σημειώστε στη φόρμα το Κατ/μα ACS που θέλετε να παραλάβετε. ΛΙΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΙΣΤΑ ΚΥΠΡΟΥ