19 Σεπ. 2016

ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 
                                            ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ  
Το φυσικό μακιγιάζ έχει να κάνει με μια τέλεια βάση και ουδέτερους τόνους που θα τονίσουν τη φυσική σας ομορφιά. Εάν θέλετε ένα look που λέει «έτσι υπέροχη ξύπνησα» ακολουθήστε τα πέντε απλά βήματα.

1. ΒΑΣΗ         
Πρώτα εφαρμόστε μια κρέμα ΒΒ ή διάφανο make up για να δημιουργήσετε έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας. Η ιδέα δεν είναι να καλύψετε την επιδερμίδα σας αλλά να τονίσετε τον φυσικό σας τόνο.

2. ΔΩΣΤΕ ΛΑΜΨΗ 
Περάστε μια ανοιχτή, ουδέτερη σκιά σε όλο το επάνω βλέφαρο. Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας αλλά όχι στο μακιγιάζ τους.

3. ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε ένα απαλό, καφέ kajal eyeliner για να κάνετε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των επάνω και των κάτω βλεφαρίδων. Έπειτα, χρησιμοποιήστε το kajal για να τονίσετε την κόγχη του ματιού σας. Μην το παρακάνετε! Να θυμάστε ότι θέλετε ένα φυσικό look. Ολοκληρώστε με μάσκαρα που χαρίζει μήκος και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες.

4. ΡΟΥΖ 
Για να χαρίσετε φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά σας, χρησιμοποιήστε ένα μεσαίο, φουντωτό πινέλο για να εφαρμόσετε ρουζ. Ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία και προς τη μύτη σας. Κάντε ανάλαφρες κινήσεις για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

5. ΧΕΙΛΗ 
Ολοκληρώστε με ένα κρεμώδες κραγιόν σε φυσική απόχρωση.

ΑΓΟΡΑΣ ΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ