21 Φεβ. 2016

ΓΙΑ ΛΕΙΑ ΜΑΤ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ “BAKING”

 

                                                                         ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Η τεχνική «baking» δεν έχει να κάνει με τη μαγειρική. Είναι μια τεχνική μακιγιάζ που εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας λείας, ματ επιδερμίδας. Ακολουθήστε τα πέντε βήματα και θα έχετε τέλεια επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σας σε λίγα λεπτά!

1. CONCEALER

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια παχιά στρώση concealer σε τριγωνικό σχήμα κάτω από τα μάτια σας. 

2.ΥΓΡΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ

 Έπειτα, χρησιμοποιήστε ένα υγρό σφουγγαράκι για να αναμείξετε το concealer και αφήστε το να στεγνώσει για ένα λεπτό.

     

3. ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΟΥΔΑ

Με ένα μικρό και απαλό πινέλο, εφαρμόστε μια διάφανη πούδρα στην περιοχή για να απομακρύνετε την περιττή υγρασία. Αφήστε την επιδερμίδα σας να απορροφήσει τα προϊόντα για λίγα λεπτά. 

 

4.ΠΑΧΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥΔΡΑΣ

Πάρτε το υγρό σας σφουγγαράκι και εφαρμόστε μια παχιά στρώση από τη διάφανη πούδρα στην περιοχή. Και πάλι θα πρέπει να περιμένετε για λίγα λεπτά για να απορροφηθεί.

 5.ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ

 Με το μικρό πινέλο αναμείξτε την πούδρα στη περιοχή και στα ζυγωματικά σας και απομακρύνετε την περίσσια ποσότητα.  Το αποτέλεσμα; Λείο, πορσελάνινο αποτέλεσμα!

 

Δείτε όλα τα προϊόντα και τις προσφορές του ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (Από τις τιμές του καταλόγου υπολογίστε -23% έκπτωση , για τις παραγγελίες που θα κάνετε εδώ on-line απλά σιμώστε τους κωδικούς τον προϊόντων που επιθυμείτε ! ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  η για όποια πληροφορία συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας/ επικοινωνίας  ΕΔΩ  και θα  επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για τις λεπτομέρειες .