21 Φεβ. 2016

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ: CONTOURING

                                                                        ΒΗΜΑ -ΠΡΟΣ -ΒΗΜΑ

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ είναι το contouring: η τέχνη της διαμόρφωσης του σχήματος του προσώπου με τη χρήση προϊόντων λάμψης και σκιάσεων. Διαβάστε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική σε τέσσερα απλά βήματα. 

 ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

ΠΙΝΈΛΟ Concealer/ για τα Χείλη
Πινέλο Make Up
Πινέλο για Πούδρα
Πινέλο Βεντάλια

  1   ΛΑΜΨΗ

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα υγρό make up που είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας. Η ανοιχτή του απόχρωση θα καλύψει τους μαύρους κύκλους και θα ανορθώσει σημεία του προσώπου σας. χρησιμοποιήστε ένα πινέλο make up ή concealer για να εφαρμόσετε το προϊόν στα ζυγωματικά, στη μύτη, το σαγόνι και τα κόκκαλα των φρυδιών.  

 
2 ΣΚΙΑΣΗ

Συνεχίστε με τις σκιάσεις που θα δημιουργήσετε με ένα make up που είναι δύο ή τρεις τόνους πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας. εφαρμόστε το στα πλάγια της μύτης σας, στους κροτάφους και κάτω από τα ζυγωματικά. 

3 ΑΝΑΜΕΙΞΗ

Αναμείξτε τις αποχρώσεις των make up με ένα πινέλο για make up. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αναμείξει τις αποχρώσεις καλά για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και ενιαίο αποτέλεσμα χωρίς να διαχωρίζονται τα προϊόντα.

 4 ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ

Εφαρμόστε πεπιεσμένη πούδρα επάνω από το make up για να το σταθεροποιήσετε και να έχετε ένα ματ αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας ένα πινέλο-βεντάλια για να εφαρμόσετε λίγο bronzer στα ζυγωματικά σας για επιπλέον λάμψη. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά , η  για τα προϊόντα Oriflame επικοινωνίστε μαζί  μας εδω ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ  η κάνετε μια εγγραφή δωρεάν για κωδικό πρόσβασεις στις τιμές μέλους και ειδικές προσφορές και ενημερώσεις ON LINE ΕΓΓΡΑΦΗ