Η ΖΩΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ

15 Μαϊ. 2018

Μία δυναμική παρουσία και μία εκπληκτική πορεία που κανένας δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί, πόσο μάλλον να έχει υπολογίσει.

Μία πορεία πέρα από κάθε πρόβλεψη, που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!

Μία καινούργια ιδέα, μία καινούργια Μέθοδος Πωλήσεων και διανομής, μία καινούργια Επιχειρηματική Ευκαιρία, αναπτύσσοντας Νέους Ανεξάρτητους Επιχειρηματίες!

Ποιος θα περίμενε ότι στα 25 χρόνια μας στην Ελλάδα έχουν πει ΝΑΙ στην Oriflameπάνω από 1.5 εκατομμύρια Μέλη!

Ποιος θα περίμενε ότι στα 25 χρόνια μας στην Ελλάδα έχουμε διανείμει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο προϊόντα ομορφιάς και Wellness!

Ποιος θα περίμενε ότι στα 25 χρόνια μας στην Ελλάδα έχουμε καταθέσει στους Ελευθέρους Επιχειρηματίες - Συνεργάτες μας πάνω από 115 εκατομμύρια ευρώ!!!

Όλα αυτά τα χρόνια, χιλιάδες άνθρωποι έχουν πραγματικά αλλάξει τη ζωή τους με την Oriflame. Άνθρωποι που έγιναν Μέλη μας είτε για να εξασφαλίσουν απλά ένα πρόσθετο εισόδημα, αρκετό όμως για να κάνει τη διαφορά στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, είτε για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την ανάπτυξη μίας δικής τους Oriflame επιχείρησης, εξασφαλιζοντας υψηλά εισοδήματα, φτάνοντας να γίνουν ακόμη και εκατομμυριούχοι Oriflame Directors!

Είναι μαγικό το συναίσθημα να πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά σου και να ξέρεις ότι βοηθάς τόσους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους! Είναι αυτή η μοναδική ιδιαιτερότητα της Oriflame, που μας παρακινεί να κάνουμε τη δουλειά μας με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια, με ασίγαστο πάθος και με τεράστια λαχτάρα για την πρόοδο και την επιτυχία των συνεργατών μας.

Είναι Μεγάλη η Ευθύνη αλλά και Τεράστια η Ικανοποίηση!!!

Μπορεί η Oriflame σήμερα να δραστηριοποιείται σε 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά μπορούμε υπερήφανα να πούμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μία από της σημαντικότερες αγορές της εταιρείας σε όλα τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Η Ελλάδα ξεχώρισε ως η χωρά που δίδαξε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου πώς η ιδέα της Oriflame μπορεί πραγματικά να εφαρμοστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, αριστοποιώντας τα αποτελέσματα για όλους, Εταιρεία & Συνεργάτες!

Ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρίας μας, Jonas af Jochnick, έχει δηλώσει ότι “η Ελλάδα μέσω της Oriflame επανάκτησε την ιστορική της θέση. Να μεταδίδει, δηλαδή, τα φώτα της σε ολόκληρο τον Κόσμο!”  Μία πολύ σημαντική δήλωση από έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, που ενσαρκώνει την ισχυρή εταιρική κουλτούρα και τις ηθικές αξίες που μας διέπουν από την 1η ημέρα λειτουργίας μας.

 

Δεν ήταν εξάλλου τυχαία η επιλογή της Ελλάδας και της Αθήνας το 2017 για να γιορτάσει η εταιρεία μας την επέτειο των 50 χρόνων λειτουργίας της στην παγκόσμια αγορά.

 

1 χρόνο μετά στην Oriflame Ελλάδας γιορτάζουμε με τη σειρά μας τη δυναμική 25ετή παρουσία μας στην Ελληνική αγορά, συνδυάζοντας τη δύναμη και την εμπειρία των 25 επιτυχημένων χρόνων πορείας μας με το πάθος και την δυναμική στρατηγική για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

 

Η αποστολή μας ήταν και είναι να στηρίζουμε τους Ανθρώπους να κάνουν τα Όνειρα τους Πραγματικότητα. Να πετυχαίνουν τους Στόχους τους. Να αλλάζουν την Ζωή τους!

Αυτή μας η δέσμευση μας κάνει σήμερα ισχυρότερους από ποτέ!

Είμαστε δύναμη για τους ανθρώπους μας και οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας! 25 χρόνια τώρα η μοναδική αυτή σχέση έχει δημιουργήσει εκατοντάδες ιστορίες απλών ανθρώπων που πέτυχαν ασυνήθιστα μεγάλα πράγματα με την υποστήριξή μας. Ιστορίες που θα μας εμπνέουν και θα μας κινητοποιούν στη δυναμική πορεία μας για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον!

Ας ευχηθούμε λοιπόν Χρόνια Πολλά και Συναρπαστικά στην Oriflame στην Ελλάδα, δίνοντας το σύνθημα για πολλά ακόμη χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας μέσα από την ομαδικότητα, το πάθος, την καινοτομία και τον εκρηκτικό συνδυασμό του φλογερού ελληνικού μας ταπεραμέντου και της πρωτοποριακής σουηδικής μας κουλτούρας.

Χρόνια Πολλά στη δική μας Oriflame!

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ MANAGING DIRECTOR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME
9 Απρ. 2017
 
Περάσαμε 5 λεπτά με την Εύα Βίδου, τη γυναίκα πίσω από το Elvie Firefly για να ανακαλύψουμε τα πάντα πίσω από το νέο άρωμα της Oriflame!

Γιατί επιλέξατε το Τριαντάφυλλο Midnight για την καρδιά του Elvie Firefly;
Το Elvie Firefly είναι ένα θερμό, μυστηριώδες άρωμα της νύχτας που είναι βασισμένο στο Τριαντάφυλλο Midnight καθώς είναι ένα νυχτολούλουδο. Λατρεύουμε την ιδέα ενός λουλουδιού που έρχεται στη ζωή όταν δύει ο ήλιος και θέλαμε να αιχμαλωτίσουμε το μυστήριο και τη μαγεία του σε ένα μπουκάλι. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Όπως το Τριαντάφυλλο Midnight, το Elvie Firefly είναι τολμηρό αλλά συνάμα απόλυτα θηλυκό – μαγευτικό θα έλεγε κανείς! Εμπνευστήκαμε από τη Σουηδική λαογραφία και θέλαμε να αιχμαλωτίσουμε τη γοητεία του Σουηδικού δάσους, όπου ζουν τα ξωτικά, και όπου βρίσκεται ένα λουλούδι που ανθίζει μόνο τη νύχτα.

Ποιες άλλες νότες θα αναγνωρίσουμε σε αυτό το άρωμα;
Είναι ένα λουλουδάτο, ξυλώδεις, φρουτώδες άρωμα και περιέχει μια μεγάλη λίστα συστατικών. Τα τρία όμως που ξεχωρίζουν είναι το Τριαντάφυλλο Midnight, που αναφέραμε πριν, το Ξύλο Κέδρου, που προσθέτει μια γήινη και ξυλώδη ποιότητα στο άρωμα και τέλος τα Θαλασσινά Ακόρντα.

Η έμπνευση για το Elvie Firefly ήρθε από τον κόσμο της φαντασίας. Γιατί;
Το πρώτο άρωμα Elvie λανσαρίστηκε το 2004, οπότε είναι μια ιδέα πάνω στην οποία δουλεύω καιρό. Το Elvie κρύβει πίσω του την έμπνευση από τις παραδοσιακές Σουηδικές παιδικές ιστορίες όπου ξωτικά περιπλανώνται σε μαγεμένα δάση. Κάθε νέα άρωμα που λανσάρεται ως μέρος της οικογένειας Elvie αντλεί έμπνευση από αυτόν τον κόσμο της φαντασίας και εξελίσσεται παραπέρα – στα ξωτικά, τα ξόρκια και τη φαντασία. Το Elvie Firefly αιχμαλωτίζει το μυστήριο της νύχτας.

Κατάγεστε από την Ελλάδα, μια χώρα πλούσια σε μυθολογία. Ανατρέξατε στην Ελληνική σας κληρονομιά; 
Μεγάλωσα μαθαίνοντας για τους θεούς και τους ήρωες της Αρχαίας Ελλάδας και πάντα με συνέπαιρναν. Για το Elvie Firefly κατέφυγα στην Σκανδιναβική μυθολογία για έμπνευση. Αντί για τις Ελληνίδες θεές, το άρωμα αυτό έχει να κάνει με την υπερφυσική ομορφιά και τις μαγικές δυνάμεις των ξωτικών που βρίσκονται στα δάση και τις λίμνες της Σουηδίας.

Πιστεύετε στη μαγεία;
Ναι!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

1. Όταν εφαρμόζετε το άρωμά σας, ψεκάστε μόνο δυο φορές σε κάθε σημείο (τρεις το πολύ)!

2. Εφαρμόστε στους καρπούς, πίσω από τα γόνατα και πίσω από τα αυτιά

3. Κρατήστε το άρωμα σε ένα δροσερό, ξηρό σημείο, μακριά από τον ήλιο

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα αρώματα και  τις τιμές πατώντας εδώ στον Κατάλογος/Παραγγελία

για πληροφορίες μπορείτε να μας αφίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε και θα σας καλέσουμε άμεσα 

12 Απρ. 2016
 
 
1. Δημιουργήστε την περιγραφή της θέσης εργασίας "Όλα ξεκινούν από τη δημιουργία μίας καλής ανάλυσης αναγκών. Εννοώ την κατανόηση της εταιρίας και τις θέσης για την οποία αναζητάτε ταλέντα. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι ικανότητες και τι είδους προσωπικότητα θα ταίριαζε σε αυτή τη θέση; Τότε θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το προφίλ ώστε να ξέρετε τι αναζητάτε. Θα έλεγα ότι στην Oriflame, αυτό σημαίνει μια ξεκάθαρη περιγραφή του είδους της συνεργασίας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε γυναίκες που ήδη έχουν αποδείξει online το πάθος τους για την ομορφιά."

2. Λειτουργήστε σαν ντεντέκτιβ  "Αφού φτιάξετε την περιγραφή της θέσης, η αναζήτηση ξεκινά. Αυτό μοιάζει λίγο με το να είστε ντεντέκτιβ. Στην WES, επιπλέον της αναζήτησης στο ήδη υπάρχον δίκτυο, κοιτάμε και άλλες εταιρίες και άλλες γυναίκες που έχουν την προοπτική, το κίνητρο και την εμπειρία που χρειάζεται για να πετύχουν στον ρόλο για τον οποίον κάνουμε την αναζήτηση. Φτιάχνουμε μια μεγάλη λίστα από πιθανούς υποψήφιους και έπειτα την επεξεργαζόμαστε μέχρι την τελική επιλογή μέσω τηλεφωνικών και προσωπικών συνεντεύξεων."

3. Αναζητήστε online αλλά συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο "Καθώς το πάθος για την ομορφιά είναι μέρος της περιγραφής ενός Oriflame Consultant, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος εντοπισμού ανθρώπων που μπορεί να θέλουν να γίνουν μέλη. Όταν όμως εντοπίσετε τους υποψήφιους στο Facebook ή στο Linkedin, σιγουρευτείτε ότι θα τους συναντήσετε για να κατανοήσετε τι υπάρχει πίσω από την πρώτη εντύπωση."

4. Επιλέξτε τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά και όχι τον καλύτερό σας φίλο "Όταν κάνετε αναζήτηση για μια συγκεκριμένη θέση ή ρόλο, συχνά θα συναντήσετε κάποιον που θα συμπαθήσετε πολύ. Ακριβώς επειδή τον συμπαθείτε, μπορεί να ξεχάσετε την περιγραφή της θέσης και να θέλετε να πάρουν τη θέση. Δεν πρέπει. Μερικές φορές είναι πολύ πιο δυναμικό να συνεργαστείτε με κάποιον με διαφορετικές ικανότητες από τις δικές σας. Μείνετε πιστοί στην περιγραφή της θέσης και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά."

" Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος εντοπισμού ανθρώπων που μπορεί να θέλουν να γίνουν μέλη."

5. Τι, Πως και Πότε "Πρέπει να κατανοήσετε σε βάθος τον υποψήφιο. Μη ρωτάτε μόνο τι έχει πετύχει, αλλά και πως και γιατί. Το «πως» είναι πολύ σημαντικό εάν θέλετε να καταλάβετε τον τρόπο σκέψης του ατόμου και τι τον παρακινεί.”

6. Ποια θα είναι η εμπειρία; "Όταν αποφασίζετε να συνεργαστείτε με κάποιον, θυμηθείτε να του πείτε την ιστορία: Ποια θα είναι η εμπειρία του σε αυτή τη θέση; Και απαντήστε στο ερώτημα: Τι θα κερδίσω εγώ; Εάν κάποιος έχει σκοπό να επενδύσει το χρόνο, την προσπάθεια και τα χρήματά του, πρέπει να τον ενημερώσετε για την προοπτική.
17 Μαρ. 2016
 

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΛ ΜΟΥ 

Η Clea O’Hana από τη Νότια Αφρική και το Μαρόκο και δημιουργός του WiShi: μιας πλατφόρμας όπου οι χρήστες μπορούν αν ανεβάσουν ψηφιακά την γκαρνταρόμπα τους και να προσκαλέσουν τους φίλους τους ή online στυλίστες να τους προτείνουν συνδυασμούς για κάθε περίσταση. Με επενδυτή τον Maurice Marciano (τον δημιουργό και πρόεδρο της GUESS) και με αξιόλογους συνεργάτες είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μοιραστεί μαζί μας τις συμβουλές της για το πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας ψηφιακή.

1. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ
“Αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση, είτε είναι online είτε όχι, όμως είναι καίριας σημασίας: Να είστε απίστευτα επίμονοι, κινητοποιημένοι και να πιστεύετε στην ιδέα σας. Η επιμονή και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας, συχνά περισσότερο και από το ταλέντο.”

2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
“ Έχω σπουδάσει Λογιστική και Οικονομικά όμως η επαγγελματική μου πορεία ήταν στο styling. Δεν είμαι ειδικός στον ψηφιακό κόσμο (αν και η συν-ιδρύτρια της εταιρίας Lia Kislev είναι) όμως προσπαθώ πολύ να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου σε αυτόν τον τομέα. Εάν θέλετε να φέρετε με επιτυχία την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο, αφιερώστε χρόνο στο να μάθετε τα βασικά: παρακολουθήστε μαθήματα στο ψηφιακό marketing, διαβάστε blogs και άρθρα για τις online πωλήσεις, εξοικειωθείτε με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιεί το κοινό σας.”

3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
“ Αξιοποιήστε τα εργαλεία που είναι ήδη διαθέσιμα online. Εάν πουλάτε προϊόντα, τότε μάθετε για τις πλατφόρμες που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Εάν πουλάτε μία υπηρεσία τότε αναζητήστε online πλατφόρμες όπου μπορείτε να προωθήσετε εύκολα την εξειδίκευσή σας. Για παράδειγμα στο WiShi, οι άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν ως στυλίστες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μέσω της εφαρμογής μας. Ένα αποδείξουν τις ικανότητές τους και πάρουν την έγκριση του κοινού μας, τότε λαμβάνουν ένα Σήμα Στυλίστα και μπορούν να ξεκινήσουν να κερδίζουν χρήματα. Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν το Fiverr.com (μία ανεξάρτητη online αγορά που προσφέρει υπηρεσίες για $5) ή το 99designs.com (μια online αγορά γραφιστικής). Αναζητήστε τα ψηφιακά εργαλεία που είναι ήδη διαθέσιμα και σκεφτείτε πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε έξυπνα την επιχείρησή σας.”

" Η επιμονή και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας, συχνά περισσότερο και από το ταλέντο."
4. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
“ Αναπτύξτε την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα προσφέροντας μοναδικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, στο WiShi παρέχουμε απίθανο περιεχόμενο: όμορφες φωτογραφίες, ενδιαφέροντα άρθρα (από το blog μας), διαγωνισμούς κλπ. Πιστεύω πραγματικά ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αισθάνεται στα καλύτερά του και να μπορεί να απευθυνθεί σε εκείνους που μπορούν να προσφέρουν συμβουλές. Τα κοινωνικά δίκτυα μας έχουν βοηθήσει να επικοινωνήσουμε το τι είναι το WiShi, να προσελκύσουμε επισκέπτες και να προσλάβουμε στυλίστες.”

5. ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
“ Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι κάνει την επιχείρησή σας μοναδική. Ξεκίνησα την καριέρα μου ως στυλίστρια στο Net-A-Porter, και εκεί είχα για πρώτη φορά την ιδέα του WiShi. Πριν όμως κυνηγήσω την ιδέα μου εργάστηκα στο Belstaff ως στυλίστρια για ανθρώπους όπως ο David Beckham και η Katy Perry. Γνώριζα την αγορά και μπορούσα να δω ότι υπήρχε ζήτηση για το WiShi: για έναν προορισμό όπου οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάρει στυλιστικές συμβουλές. Στο WiShi είμαστε πολύ ξεκάθαροι ως προς το τι προσφέρουμε: μπορείτε να πάρετε στυλιστικές συμβουλές ή να ξεκινήσετε να συγκεντρώνετε και να μοιράζεστε τη δουλειά σας ως στυλίστας. Αυτό είναι ανεκτίμητο.”

17 Μαρ. 2016

Ο Fabrice Pellegin είναι η «μύτη» πίσω από τα πιο κλασικά αρώματα της Oriflame: Giordani Gold Essenza, More by Demi και το νέο ανδρικό άρωμα Happydisiac Man. Συναντήσαμε τον αρωματοποιό για να ανακαλύψουμε πως δημιούργησε το άρωμα που αναζωογονεί και φτιάχνει τη διάθεση.

Ποια είναι η πρώτη σας αρωματική ανάμνηση;
Η πρώτη μου αρωματική ανάμνηση έχει σχέση με τη γιαγιά μου που δούλευε σε χωράφια με τριαντάφυλλα στη Grasse της Γαλλίας. Είναι μία μυρωδιά που δε με άφησε ποτέ και οι νότες τριαντάφυλλου πάντα τη θυμίζουν. Άλλη μια ανάμνηση είναι το άρωμα που φόραγε ο πατέρας μου, το Azzaro.

Πότε καταλάβατε ότι θέλετε να γίνετε αρωματοποιός;
Μεγάλωσα στη νότια Γαλλία, κοντά στη γενέτειρα της αρωματοποιίας οπότε ήταν φυσικό να θελήσω να γίνω αρωματοποιός.

Το Happydisica για τον άντρα είναι το 11ο άρωμα που δημιουργείτε με την Oriflame. Υπάρχει κάποια κοινή γραμμή μεταξύ των αρωμάτων σας;
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι κοινό σε όλα μου τα αρώματα: τα συστατικά που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι οι νότες κεχριμπαριού και ξύλου.

Σε τι διαφέρει η δημιουργία ενός ανδρικού αρώματος από ένα γυναικείο;
Για τα ανδρικά αρώματα επικεντρώνομαι και παίζω κυρίως με νότες ξύλου ενώ στα τα γυναικεία τείνω να χρησιμοποιώ νότες ξύλου και έπειτα να προσθέτω χαρακτηριστικά άνθη. Μια σημαντική διαφορά είναι ότι τα ανδρικά αρώματα είναι πιο περιορισμένα ως προς τις αρωματικές οικογένειες ενώ τα γυναικεία προσφέρουν μεγαλύτερη αρωματική ποικιλία..

" Η μυρωδιά της ευτυχίας για εμένα είναι… η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο κήπος, ο ήλιος, η περιοχή μου, η νότιος Γαλλία, η ανατολή..."

Κάποτε περιγράψατε τον εαυτό σας ως «εφευρέτη αρωμάτων». Από πού αντλείτε την έμπνευση για της εφευρέσεις σας;
Η έμπνευσή μου βρίσκεται στα ΠΑΝΤΑ: τους ανθρώπους, τη μουσική, τους πίνακες ζωγραφικής…

Πως μυρίζει η ευτυχία για εσάς;

Η μυρωδιά της ευτυχίας για εμένα είναι… η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο κήπος, ο ήλιος, η περιοχή μου, η νότιος Γαλλία, η ανατολή... 

Πως αποτυπώσατε την ευτυχία σε αυτό το άρωμα και ποιες είναι οι καθοριστικές «χαρούμενες» νότες;
Κατά τη γνώμη μου, οι χαρούμενες νότες βρίσκονται σε ένα δυναμικό συνδυασμό από πράσινο μήλο, φράουλα και caviar lime.

Πως έχει επηρεάσει η δουλειά σας ως αρωματοποιός την αντίληψή σας για τις καθημερινές μυρωδιές;
Επηρεάζομαι πολύ από τις μυρωδιές που λαμβάνω καθημερινά. Μου αρέσει να τις αναλύω. Τις προάλλες για παράδειγμα ταξίδευα στην Αγία Πετρούπολη και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο μου με κατέκλυσε μια μυστηριώδεις μυρωδιά. Το προσωπικό μου είπε ότι ήταν μυρωδιά από κεχριμπάρι που είχε δημιουργηθεί ειδικά για το ξενοδοχείο. Αυτά τα αισθήματα με εμπνέουν για τις μελλοντικές μου δημιουργίες.

Βάσει της μυρωδιάς, ποιος είναι ο Happydisiac άντρας;
Οποιοσδήποτε! Βλέπετε, το άρωμα δημιουργείται για να εντείνει τα συναισθήματα. Και τα συναισθήματα μας αφορούν όλους.

                                      Shop Happydisiac Man here.


Happydisiac Man 

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ 
Άγουρο Γκρέιπφρουτ
Σπόροι Κόλιανδρου 
Ανανάς

ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Έλαιο Δάφνης
Άνθος Πορτοκαλιάς
Λεβάντα

ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ
Πατσουλί
Πούδρα Ίριδας
Δέρμα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΚΕΙΜΕΝΟ: SOPHIA MARINHO DE LEMOS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME
Για πληροφορίες η παραγγελία αφήστε τα στοιχεία σας εδώ και θα επικοινωνήουμε άμεσα μαζί σας.