30 Μαρ. 2020

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΊΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του να είστε Consultant της Oriflame είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και να αναπτύξετε με επιτυχία την επιχείρησή σας από την άνεση του σπιτιού σας. Έχετε την ελευθερία, την ελαστικότητα και την ικανοποίηση που εσείς θέλετε. Σας διευκολύνουμε στο να εργαστείτε από το σπίτι και να μετατρέψετε τις online επαφές σας σε πελάτες με τα digital εργαλεία και λύσεις. Μάθετε περισσότερα για να ξεκινήσετε!

Oriflame Social

Σας προσφέρουμε έτοιμο υλικό ώστε να επικοινωνήσετε online με τους φίλους  και  να προσεγγίσετε πελάτες.

Online Αγορές

Ο κατάλογος της Oriflame  one line. Οι πελάτες σας θα μπορούν να τον ξεφυλλίσουν αμέσως και να βάλουν εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες τους online. Επιπλέον, είναι καλό για το περιβάλλον! Ενημερώστε τους πελάτες σας ότι μπορούν να βρουν ακόμα περισσότερα προϊόντα στο site μας.

Εφαρμογή της Oriflame

Προσθέστε τις παραγγελίες των πελατών σας στο καλάθι σας από την εφαρμογή της Oriflame με ένα κλικ!.....

Διαχειριστείτε την επιχείρηση σας 

μέσα από την  εφαρμογή που πρέπει να έχετε είναι η Oriflame Business App

Εκπαίδευση δωρεάν

παρακολουθήσει τις ενότητες E-learning

Παράδοση στο σπίτι

Η Oriflame σας δίνει την ευκαιρία να παραλάβετε τα προϊόντα στο σπίτι σας. Η παράδοση στο σπίτι είναι βολική και αξιόπιστη

Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε περισσότερες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα,να ορίζετε εσείς το χρόνο σας, να καθορίζετε την εξέλιξη σας.

Για όποια πληροφορία στη διάθεση σας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ με 

ΕΓΓΡΑΦΗ online η εγγραφή είναι δωρεάν μετα την εγγραφή στο επίσημο site της εταιρίας,κρατήστε τους κωδικούς σας.. Σύντομαι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας .