26 Νοε. 2016

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός -Roula"s Oriflame Beauty and Business

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την σελίδα μας Roula"s Oriflame Beauty and Business  με  πλούσια δώρα που θα αγαπήσει η κάθε γυναίκα αξίας250,00!  1.  Υπέροχο πολυτελή  σετ "babydoll" από μετάξι , πολυτελή  μεγάλο νεσεσέρ βαλιτσάκι για να έχετε συγκεντρωμένα όλα σας τα  προϊόντα ομορφιάς , σαγηνευτικό άρωμα και κρέμα σώματος , και όλα για το λαμπερά μακιγιάζ  για της γιορτινές σας εμφανίσεις ! Όλα γίνονται δικά σας έως και 30/12 .

Διεκδίκησε τα συμπληρώνοντας τα παρακάτω 3 βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας! 


 1. Κάντε like στη σελίδα μας  

Roula"s Oriflame Beauty and  Business   

          


 2. Κοινοποιείστε το Διαγωνισμό σε φίλους σας 

     
3. Συμπλήρωσε στη φόρμα  τα στοιχεία σου .
   υμμετοχείς για τον διαγωνισμό 
  φόρμα 
 
 
 

Κανόνες διαγωνισμού : Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός /Roula"s Oriflame Beauty and Business

 1.Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός /Roula"s Oriflame Beauty and Business   διεξάγετε αποκλειστικά και μόνο για την σελίδα μας , δεν υποχρεώνεστε για την αγορά προϊόντων .Τα στοιχεία σας δεν θα εμφανιστούν πουθενά στο f.b είναι αποκλειστικά και μόνο για τον διαγωνισμό μας .

 

2.Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός /Roula"s Oriflame Beauty and Business διεξάγεται από 26/11. έως και 30. Δεκεμβρίου .Έγκυρες θεωρούνται όλες οι συμμετοχές που θα κάνουν τα 3 βήματα , ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά .Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν  εργάζονται η δεν είναι συνεργάτες consultant  στην εταιρία Oriflame ,  η δεν έχουν έχουν ενεργό κωδικό .

 

3 . Η κλήρωση θα γίνει 31/12 και θα ανακοινωθεί στις 31,/12.

Ο/ Η νικητής θα ειδοποιηθεί  στο προσωπικό του email και θα ανακοινωθεί στο facebook . Αν μέσα σε 3 ημέρες δεν ανταποκριθεί ο νικητής θα γίνει εκ νέου κλήρωση . Το δώρο αξίας 250,0 € θα σταλεί μέσα σε μια εβδομάδα με έξοδα του νικητή .

 

Διευκρινίζεται ότι το facebook δεν έχει καμία σχέση ,ούτε το υποστηρίζει αυτό τον διαγωνισμό .