ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ WELNESS

9 Ιαν. 2019

Σχεδιασμένο να καταπολεμά τις αρνητικές επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών με ισχυρά αντιοξειδωτικά που προέρχονται από καλλιεργησιμη μικροάλγη και bilberries που βρίσκονται άφθονα στη Σουηδική φύση. Περιλαμβάνει Βιταμίνες C & E που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

30 κάψουλες ανά δοχείο.

κωδικός :29688
βάρος 21,84  g.
Για περισσότρερες πληροφορίες δείτε τα όλα στον κατάλογο WELLNESS 
αν επιθυμείτε αγορές σε τιμή πελάτη με επιπλέον έκπτωση -23% από τις αναγραφόμενες πάντα του τρέχουν καταλόγου δείτε τον πάντα 
Για παραγγελια η εγγραφή για κωδικό πελάτη μέλους  συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα.(Είναι δωρεάν,(δεν έχετε καμία δέσμευση, σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από την κεντρική αποθήκη της ειταρίας αγορές σε ιδικές τιμές και on line.)
Η εγγραφή on line δωρεάν εδώ :

ΕΓΓΡΑΦΗ online


 

10 Μαϊ. 2018

Τα εύθραυστα νύχια, η απώλεια μαλλιών και η κακή ποιότητα τρίχας μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Το Hair & Nail NutriComplex προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για πιο δυνατά νύχια και όμορφα, δυνατά και υγιή μαλλιά!

  • Χαρίζει πιο πυκνά μαλλιά
  • Μειώνει την απώλεια της τρίχας
  • Χαρίζει πιο δυνατά νύχια
  • Περιορίζει το σπάσιμο των νυχιών

  •  Με τα Wellness by Oriflame δεσμευόμαστε να σας καθοδηγήσουμε στον κόσμο της υγιεινής διατροφής προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας, φυσικά προϊόντα δημιουργημένα από κορυφαίους Σουηδούς επιστήμονες. Επιπλέον, σας προσφέρουμε συμβουλές για τον τρόπο ζωής που μπορεί να σας χαρίσει μακροζωία, χαρά και υγεία.
  • Για παραγγελία η όποια πληροφορία  αφήστε τα στοιχεία σας Εδώ  στη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα η καλέστε στο 6936617912,διαφορετικά δείτε όλα τα προϊόντα και κάντε την παραγγελία στο καλάθι που θα βρείτε εκεί  Δείτε για τα προϊόντα WELLNESS ΕΔΩ: