ΔΏΡΑ ΧΟΡΗΓΏΝ

25 Ιαν. 2017

Αν σας αρέσουν τα δώρα, ελάτε να σας μάθουμε πως με την Oriflame μπορείτε να τα κερδίσετε αυτά και πολλά άλλα ! 

Όταν  είσαι μέλος  στην Oriflame και είσαι ευχαριστημένη, το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι καλέσεις και τους φίλους σου να μάθουν για όλα τα προνόμια που έχεις, έχοντας κωδικό μέλους δωρεάν  εδώ στην Oriflame.  Η εταιρία σε επιβραβεύει με τα δώρα χορηγού Προσκαλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη στην Oriflame και ΚΕΡΔΙΣΤΕ! 

 

 

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παρακάτω και όποια ερώτηση έχετε και θα σας καλέσουμε άμεσα ,η αν θέλετε να γίνετε μέλος μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ είναι δωρεάν .

 φόρμα 

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ   για κωδικό μέλους 

20 Δεκ. 2016

Αν σας αρέσουν τα δώρα , ελάτε στην ομάδα μας να σας μάθουμε πως με την Oriflame   μπορείτε να τα κερδίσετε ! 

Όταν είσαι μέλος  στην Oriflame και είσαι ευχαριστημένη, το μόνο που πρέπει να κάνεις ,είναι καλέσεις και τους φίλους σου να μάθουν για όλα τα προνόμια που έχεις, έχοντας κωδικό μέλους στην Oriflame. Η εταιρία σε επιβραβεύει με το δώρο χορηγού  .

 Προσκαλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη στην Oriflame και ΚΕΡΔΙΣΤΕ! 

  

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παρακάτω και όποια ερώτηση έχετε και θα σας καλέσουμε άμεσα ,η αν θέλετε να γίνετε μέλος μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ είναι δωρεάν .

 φόρμα 

 

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ   για κωδικό μέλους    

12 Νοε. 2016

 

      ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

Αν σας αρέσουν τα δώρα , ελάτε στην ομάδα μας να σας μάθουμε πως με την Oriflame   μπορείτε να τα κερδίσετε!

Για έγγραφη εδώ δωρεάν  

28 Αυγ. 2016

ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

Προσκαλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη στην Oriflame και ΚΕΡΔΙΣΤΕ! Αν σας αρέσουν τα δώρα , ελάτε στην ομάδα μας να σας μάθουμε πως με την Oriflame   μπορείτε να τα κερδίσετε !( ρωτήστε μας)

 

11 Ιουν. 2016

Αν σας αρέσουν τα δώρα ελάτε στην Oriflame !Γίνετε μέλος τώρα δωρεάν, αποκτήστε κωδικό  κάνοντας την εγγραφή σας  ΕΔΩ αφήστε τα στοιχεία σας  και θα λάβετε άμεσα τους κωδικο,ύς σας ώστε να μπορείτε να μπείτε στη κεντρική σελίδα να κάνετε την παραγγελία σας. Αποκτήστε όλα τα προνόμια νέου μέλους ,η  για όποια απορία έχετε και θα σας καλέσουμε άμεσα . Η κάνετε την εγγραφή σας on line ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ   θα σας καλέσουμε για τις λεπτομέριες . Στη συνέχεια καλέστε και τους φίλους σας να μάθουν για όλα τα προνόμια.! Έτσι απλά επιβραβεύεστε με τα υπέροχα δώρα σε κάθε καμπάνια διαφορετικά !Ελάτε να μάθετε και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι !