2 Φεβ. 2017

Η θρυλικές πέρλες Giordani Gold μόνο με 6,99 & ΔΩΡΟ το πινέλο!

Η EXLUSIVE προσφορά Φεβρουαρίου που δεν θα πρέπει να χάσει κανείς!Προσοχή μόνο έως ΚΥΡΙΑΚΉ 08/2.

Αποκτήστε τώρα τις αγαπημένες σας Bronze  πέρλες Giordani Gold  σε 4 αποχρώσεις ΚΑΙ ΔΩΡΟ  το πινέλο G.G. με φυσική τρίχα ΜΟΝΟ ΜΕ 6,99€  για λίγες ημέρες μόνο έως και Κυριακή 8./02

( Και ως εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Πολύχρωμες πέρλες από πούδρα που χαρίζουν στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη όψη, διακριτική λάμψη και διακριτικό χρώμα υγείας. Οι χειροποίητες πέρλες είναι εμπλουτισμένες με Mineral Complex που χαρίζει ένα απαλό χάδι διακριτικής λάμψης.

Μπρονζέ Πέρλες Giordani GoldNatural Radiance κωδικός :32081

 

 Μπρονζέ Πέρλες
 Giordani Gold Natural  Bronze κωδικός : 32082

Μπρονζέ
 Πέρλες Giordani GoldDark Bronze  κωδικός :32084

 

Μπρονζέ Πέρλες Giordani GoldNatural Peach  κωδικός :32083

 Πινέλο Πούδρας Giordani GoldΠινέλο πούδρας Giordani αξίας 16,00€

Συμπληρώστε τους κωδικούς για τις πέρλες και θα σας προστεθεί αυτόματα το πινέλο .

Για παραγγελία  εδώ   συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε τα στοιχεία σας για επικοινωνία και τα προϊόντα που επιθυμείτε ,για όποια πληροφορία αφήστε μας μήνυμα η  για άμεσα καλέστε στο 693667912, και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό για τον τρόπο παραλαβείς .

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για για την παραγελία σας και για  επιπλέον προσοφρές και για αγορές -25% κάτω από τις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μπορείτε να κάνετε δωρεάν  online την εγγραφή σας εδώ και με τους κωδικούς που θα λάβετε μπορείτε εδώ να προχωρήσετ στη παραγγελία σας .Η απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε και θα σας στείλουμε τους δωρεάν κωδικούς και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. 

Για αγορές χωρίς κωδικό μέλους σε τιμές καταλόγου μπορείτε εδώΕ-shop στο καλάθι να κάνετε τις αγορές σας , και απλά συνεχίζετε στη πραγγελία  ως πελάτης .

ΡΩΤΉΣΤΕ ΜΑΣ.

ΑΚΌΜΗ 

Dream Deals /Φεβρουαρίου Σετ 4 πινέλα μακιγιάζ /ανδρικό ρολό μόνο 7,70€ το καθένα

 

Δείτε εδώ αναλυτικά  τα Dream Deals 

Για παραγγελία η για πληροφορία πάντα μπορείτε να μας αφήνετε στοιχεία επικοινωνίας στη φόρμα που θα βρείτε και θα σας καλέσουμε άμεσα .

 φόρμα επικοινωνίας/παραγγελίας