Η ΖΩΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ

9 Απρ. 2017
 
Περάσαμε 5 λεπτά με την Εύα Βίδου, τη γυναίκα πίσω από το Elvie Firefly για να ανακαλύψουμε τα πάντα πίσω από το νέο άρωμα της Oriflame!

Γιατί επιλέξατε το Τριαντάφυλλο Midnight για την καρδιά του Elvie Firefly;
Το Elvie Firefly είναι ένα θερμό, μυστηριώδες άρωμα της νύχτας που είναι βασισμένο στο Τριαντάφυλλο Midnight καθώς είναι ένα νυχτολούλουδο. Λατρεύουμε την ιδέα ενός λουλουδιού που έρχεται στη ζωή όταν δύει ο ήλιος και θέλαμε να αιχμαλωτίσουμε το μυστήριο και τη μαγεία του σε ένα μπουκάλι. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Όπως το Τριαντάφυλλο Midnight, το Elvie Firefly είναι τολμηρό αλλά συνάμα απόλυτα θηλυκό – μαγευτικό θα έλεγε κανείς! Εμπνευστήκαμε από τη Σουηδική λαογραφία και θέλαμε να αιχμαλωτίσουμε τη γοητεία του Σουηδικού δάσους, όπου ζουν τα ξωτικά, και όπου βρίσκεται ένα λουλούδι που ανθίζει μόνο τη νύχτα.

Ποιες άλλες νότες θα αναγνωρίσουμε σε αυτό το άρωμα;
Είναι ένα λουλουδάτο, ξυλώδεις, φρουτώδες άρωμα και περιέχει μια μεγάλη λίστα συστατικών. Τα τρία όμως που ξεχωρίζουν είναι το Τριαντάφυλλο Midnight, που αναφέραμε πριν, το Ξύλο Κέδρου, που προσθέτει μια γήινη και ξυλώδη ποιότητα στο άρωμα και τέλος τα Θαλασσινά Ακόρντα.

Η έμπνευση για το Elvie Firefly ήρθε από τον κόσμο της φαντασίας. Γιατί;
Το πρώτο άρωμα Elvie λανσαρίστηκε το 2004, οπότε είναι μια ιδέα πάνω στην οποία δουλεύω καιρό. Το Elvie κρύβει πίσω του την έμπνευση από τις παραδοσιακές Σουηδικές παιδικές ιστορίες όπου ξωτικά περιπλανώνται σε μαγεμένα δάση. Κάθε νέα άρωμα που λανσάρεται ως μέρος της οικογένειας Elvie αντλεί έμπνευση από αυτόν τον κόσμο της φαντασίας και εξελίσσεται παραπέρα – στα ξωτικά, τα ξόρκια και τη φαντασία. Το Elvie Firefly αιχμαλωτίζει το μυστήριο της νύχτας.

Κατάγεστε από την Ελλάδα, μια χώρα πλούσια σε μυθολογία. Ανατρέξατε στην Ελληνική σας κληρονομιά; 
Μεγάλωσα μαθαίνοντας για τους θεούς και τους ήρωες της Αρχαίας Ελλάδας και πάντα με συνέπαιρναν. Για το Elvie Firefly κατέφυγα στην Σκανδιναβική μυθολογία για έμπνευση. Αντί για τις Ελληνίδες θεές, το άρωμα αυτό έχει να κάνει με την υπερφυσική ομορφιά και τις μαγικές δυνάμεις των ξωτικών που βρίσκονται στα δάση και τις λίμνες της Σουηδίας.

Πιστεύετε στη μαγεία;
Ναι!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

1. Όταν εφαρμόζετε το άρωμά σας, ψεκάστε μόνο δυο φορές σε κάθε σημείο (τρεις το πολύ)!

2. Εφαρμόστε στους καρπούς, πίσω από τα γόνατα και πίσω από τα αυτιά

3. Κρατήστε το άρωμα σε ένα δροσερό, ξηρό σημείο, μακριά από τον ήλιο

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα αρώματα και  τις τιμές πατώντας εδώ στον Κατάλογος/Παραγγελία

για πληροφορίες μπορείτε να μας αφίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε και θα σας καλέσουμε άμεσα 

12 Απρ. 2016
 
 
1. Δημιουργήστε την περιγραφή της θέσης εργασίας "Όλα ξεκινούν από τη δημιουργία μίας καλής ανάλυσης αναγκών. Εννοώ την κατανόηση της εταιρίας και τις θέσης για την οποία αναζητάτε ταλέντα. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι ικανότητες και τι είδους προσωπικότητα θα ταίριαζε σε αυτή τη θέση; Τότε θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το προφίλ ώστε να ξέρετε τι αναζητάτε. Θα έλεγα ότι στην Oriflame, αυτό σημαίνει μια ξεκάθαρη περιγραφή του είδους της συνεργασίας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε γυναίκες που ήδη έχουν αποδείξει online το πάθος τους για την ομορφιά."

2. Λειτουργήστε σαν ντεντέκτιβ  "Αφού φτιάξετε την περιγραφή της θέσης, η αναζήτηση ξεκινά. Αυτό μοιάζει λίγο με το να είστε ντεντέκτιβ. Στην WES, επιπλέον της αναζήτησης στο ήδη υπάρχον δίκτυο, κοιτάμε και άλλες εταιρίες και άλλες γυναίκες που έχουν την προοπτική, το κίνητρο και την εμπειρία που χρειάζεται για να πετύχουν στον ρόλο για τον οποίον κάνουμε την αναζήτηση. Φτιάχνουμε μια μεγάλη λίστα από πιθανούς υποψήφιους και έπειτα την επεξεργαζόμαστε μέχρι την τελική επιλογή μέσω τηλεφωνικών και προσωπικών συνεντεύξεων."

3. Αναζητήστε online αλλά συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο "Καθώς το πάθος για την ομορφιά είναι μέρος της περιγραφής ενός Oriflame Consultant, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος εντοπισμού ανθρώπων που μπορεί να θέλουν να γίνουν μέλη. Όταν όμως εντοπίσετε τους υποψήφιους στο Facebook ή στο Linkedin, σιγουρευτείτε ότι θα τους συναντήσετε για να κατανοήσετε τι υπάρχει πίσω από την πρώτη εντύπωση."

4. Επιλέξτε τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά και όχι τον καλύτερό σας φίλο "Όταν κάνετε αναζήτηση για μια συγκεκριμένη θέση ή ρόλο, συχνά θα συναντήσετε κάποιον που θα συμπαθήσετε πολύ. Ακριβώς επειδή τον συμπαθείτε, μπορεί να ξεχάσετε την περιγραφή της θέσης και να θέλετε να πάρουν τη θέση. Δεν πρέπει. Μερικές φορές είναι πολύ πιο δυναμικό να συνεργαστείτε με κάποιον με διαφορετικές ικανότητες από τις δικές σας. Μείνετε πιστοί στην περιγραφή της θέσης και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά."

" Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος εντοπισμού ανθρώπων που μπορεί να θέλουν να γίνουν μέλη."

5. Τι, Πως και Πότε "Πρέπει να κατανοήσετε σε βάθος τον υποψήφιο. Μη ρωτάτε μόνο τι έχει πετύχει, αλλά και πως και γιατί. Το «πως» είναι πολύ σημαντικό εάν θέλετε να καταλάβετε τον τρόπο σκέψης του ατόμου και τι τον παρακινεί.”

6. Ποια θα είναι η εμπειρία; "Όταν αποφασίζετε να συνεργαστείτε με κάποιον, θυμηθείτε να του πείτε την ιστορία: Ποια θα είναι η εμπειρία του σε αυτή τη θέση; Και απαντήστε στο ερώτημα: Τι θα κερδίσω εγώ; Εάν κάποιος έχει σκοπό να επενδύσει το χρόνο, την προσπάθεια και τα χρήματά του, πρέπει να τον ενημερώσετε για την προοπτική.
17 Μαρ. 2016
 

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΛ ΜΟΥ 

Η Clea O’Hana από τη Νότια Αφρική και το Μαρόκο και δημιουργός του WiShi: μιας πλατφόρμας όπου οι χρήστες μπορούν αν ανεβάσουν ψηφιακά την γκαρνταρόμπα τους και να προσκαλέσουν τους φίλους τους ή online στυλίστες να τους προτείνουν συνδυασμούς για κάθε περίσταση. Με επενδυτή τον Maurice Marciano (τον δημιουργό και πρόεδρο της GUESS) και με αξιόλογους συνεργάτες είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μοιραστεί μαζί μας τις συμβουλές της για το πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας ψηφιακή.

1. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ
“Αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση, είτε είναι online είτε όχι, όμως είναι καίριας σημασίας: Να είστε απίστευτα επίμονοι, κινητοποιημένοι και να πιστεύετε στην ιδέα σας. Η επιμονή και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας, συχνά περισσότερο και από το ταλέντο.”

2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
“ Έχω σπουδάσει Λογιστική και Οικονομικά όμως η επαγγελματική μου πορεία ήταν στο styling. Δεν είμαι ειδικός στον ψηφιακό κόσμο (αν και η συν-ιδρύτρια της εταιρίας Lia Kislev είναι) όμως προσπαθώ πολύ να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου σε αυτόν τον τομέα. Εάν θέλετε να φέρετε με επιτυχία την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο, αφιερώστε χρόνο στο να μάθετε τα βασικά: παρακολουθήστε μαθήματα στο ψηφιακό marketing, διαβάστε blogs και άρθρα για τις online πωλήσεις, εξοικειωθείτε με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιεί το κοινό σας.”

3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
“ Αξιοποιήστε τα εργαλεία που είναι ήδη διαθέσιμα online. Εάν πουλάτε προϊόντα, τότε μάθετε για τις πλατφόρμες που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Εάν πουλάτε μία υπηρεσία τότε αναζητήστε online πλατφόρμες όπου μπορείτε να προωθήσετε εύκολα την εξειδίκευσή σας. Για παράδειγμα στο WiShi, οι άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν ως στυλίστες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μέσω της εφαρμογής μας. Ένα αποδείξουν τις ικανότητές τους και πάρουν την έγκριση του κοινού μας, τότε λαμβάνουν ένα Σήμα Στυλίστα και μπορούν να ξεκινήσουν να κερδίζουν χρήματα. Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν το Fiverr.com (μία ανεξάρτητη online αγορά που προσφέρει υπηρεσίες για $5) ή το 99designs.com (μια online αγορά γραφιστικής). Αναζητήστε τα ψηφιακά εργαλεία που είναι ήδη διαθέσιμα και σκεφτείτε πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε έξυπνα την επιχείρησή σας.”

" Η επιμονή και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας, συχνά περισσότερο και από το ταλέντο."
4. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
“ Αναπτύξτε την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα προσφέροντας μοναδικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, στο WiShi παρέχουμε απίθανο περιεχόμενο: όμορφες φωτογραφίες, ενδιαφέροντα άρθρα (από το blog μας), διαγωνισμούς κλπ. Πιστεύω πραγματικά ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αισθάνεται στα καλύτερά του και να μπορεί να απευθυνθεί σε εκείνους που μπορούν να προσφέρουν συμβουλές. Τα κοινωνικά δίκτυα μας έχουν βοηθήσει να επικοινωνήσουμε το τι είναι το WiShi, να προσελκύσουμε επισκέπτες και να προσλάβουμε στυλίστες.”

5. ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
“ Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι κάνει την επιχείρησή σας μοναδική. Ξεκίνησα την καριέρα μου ως στυλίστρια στο Net-A-Porter, και εκεί είχα για πρώτη φορά την ιδέα του WiShi. Πριν όμως κυνηγήσω την ιδέα μου εργάστηκα στο Belstaff ως στυλίστρια για ανθρώπους όπως ο David Beckham και η Katy Perry. Γνώριζα την αγορά και μπορούσα να δω ότι υπήρχε ζήτηση για το WiShi: για έναν προορισμό όπου οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάρει στυλιστικές συμβουλές. Στο WiShi είμαστε πολύ ξεκάθαροι ως προς το τι προσφέρουμε: μπορείτε να πάρετε στυλιστικές συμβουλές ή να ξεκινήσετε να συγκεντρώνετε και να μοιράζεστε τη δουλειά σας ως στυλίστας. Αυτό είναι ανεκτίμητο.”

17 Μαρ. 2016

Ο Fabrice Pellegin είναι η «μύτη» πίσω από τα πιο κλασικά αρώματα της Oriflame: Giordani Gold Essenza, More by Demi και το νέο ανδρικό άρωμα Happydisiac Man. Συναντήσαμε τον αρωματοποιό για να ανακαλύψουμε πως δημιούργησε το άρωμα που αναζωογονεί και φτιάχνει τη διάθεση.

Ποια είναι η πρώτη σας αρωματική ανάμνηση;
Η πρώτη μου αρωματική ανάμνηση έχει σχέση με τη γιαγιά μου που δούλευε σε χωράφια με τριαντάφυλλα στη Grasse της Γαλλίας. Είναι μία μυρωδιά που δε με άφησε ποτέ και οι νότες τριαντάφυλλου πάντα τη θυμίζουν. Άλλη μια ανάμνηση είναι το άρωμα που φόραγε ο πατέρας μου, το Azzaro.

Πότε καταλάβατε ότι θέλετε να γίνετε αρωματοποιός;
Μεγάλωσα στη νότια Γαλλία, κοντά στη γενέτειρα της αρωματοποιίας οπότε ήταν φυσικό να θελήσω να γίνω αρωματοποιός.

Το Happydisica για τον άντρα είναι το 11ο άρωμα που δημιουργείτε με την Oriflame. Υπάρχει κάποια κοινή γραμμή μεταξύ των αρωμάτων σας;
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι κοινό σε όλα μου τα αρώματα: τα συστατικά που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι οι νότες κεχριμπαριού και ξύλου.

Σε τι διαφέρει η δημιουργία ενός ανδρικού αρώματος από ένα γυναικείο;
Για τα ανδρικά αρώματα επικεντρώνομαι και παίζω κυρίως με νότες ξύλου ενώ στα τα γυναικεία τείνω να χρησιμοποιώ νότες ξύλου και έπειτα να προσθέτω χαρακτηριστικά άνθη. Μια σημαντική διαφορά είναι ότι τα ανδρικά αρώματα είναι πιο περιορισμένα ως προς τις αρωματικές οικογένειες ενώ τα γυναικεία προσφέρουν μεγαλύτερη αρωματική ποικιλία..

" Η μυρωδιά της ευτυχίας για εμένα είναι… η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο κήπος, ο ήλιος, η περιοχή μου, η νότιος Γαλλία, η ανατολή..."

Κάποτε περιγράψατε τον εαυτό σας ως «εφευρέτη αρωμάτων». Από πού αντλείτε την έμπνευση για της εφευρέσεις σας;
Η έμπνευσή μου βρίσκεται στα ΠΑΝΤΑ: τους ανθρώπους, τη μουσική, τους πίνακες ζωγραφικής…

Πως μυρίζει η ευτυχία για εσάς;

Η μυρωδιά της ευτυχίας για εμένα είναι… η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο κήπος, ο ήλιος, η περιοχή μου, η νότιος Γαλλία, η ανατολή... 

Πως αποτυπώσατε την ευτυχία σε αυτό το άρωμα και ποιες είναι οι καθοριστικές «χαρούμενες» νότες;
Κατά τη γνώμη μου, οι χαρούμενες νότες βρίσκονται σε ένα δυναμικό συνδυασμό από πράσινο μήλο, φράουλα και caviar lime.

Πως έχει επηρεάσει η δουλειά σας ως αρωματοποιός την αντίληψή σας για τις καθημερινές μυρωδιές;
Επηρεάζομαι πολύ από τις μυρωδιές που λαμβάνω καθημερινά. Μου αρέσει να τις αναλύω. Τις προάλλες για παράδειγμα ταξίδευα στην Αγία Πετρούπολη και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο μου με κατέκλυσε μια μυστηριώδεις μυρωδιά. Το προσωπικό μου είπε ότι ήταν μυρωδιά από κεχριμπάρι που είχε δημιουργηθεί ειδικά για το ξενοδοχείο. Αυτά τα αισθήματα με εμπνέουν για τις μελλοντικές μου δημιουργίες.

Βάσει της μυρωδιάς, ποιος είναι ο Happydisiac άντρας;
Οποιοσδήποτε! Βλέπετε, το άρωμα δημιουργείται για να εντείνει τα συναισθήματα. Και τα συναισθήματα μας αφορούν όλους.

                                      Shop Happydisiac Man here.


Happydisiac Man 

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ 
Άγουρο Γκρέιπφρουτ
Σπόροι Κόλιανδρου 
Ανανάς

ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Έλαιο Δάφνης
Άνθος Πορτοκαλιάς
Λεβάντα

ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ
Πατσουλί
Πούδρα Ίριδας
Δέρμα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΚΕΙΜΕΝΟ: SOPHIA MARINHO DE LEMOS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME
Για πληροφορίες η παραγγελία αφήστε τα στοιχεία σας εδώ και θα επικοινωνήουμε άμεσα μαζί σας.

29 Φεβ. 2016
                      Χρήματα
Είτε ξεκινήσατε την επιχείρησή σας επειδή θέλατε να εκφράσετε το πάθος σας, να κερδίσετε χρήματα ή να αφήσετε το δικό σας κληροδότημα, η εμπειρία του να έχετε τη δική σας επιχείρηση αλλά και τη δική σας οικογένεια μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική. Μπορεί επίσης να είναι και μία μεγάλη πρόκληση. Πως λοιπόν βρίσκουν την ισορροπία οι επιτυχημένες γυναίκες; Η Malti Bhojwani, Συγγραφέας, Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος Μεταμόρφωσης μας λέει: «Όλα ξεκινούν από τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τις αξίες μας.»
 
1. Απαλλαγείτε από τις Τύψεις. 
"Ζούμε σε ένα κόσμο όπου οι απαιτήσεις από τις γυναίκες είναι πολύ υψηλές. Τις περισσότερες τις επιβάλουμε στον εαυτό μας λόγω της ανατροφής μας, των πιστεύω μας και των εδραιωμένων αξιών μας. Οι τύψεις μας κατακλύζουν στη δουλειά εάν δεν δούμε και δεν απαντήσουμε αμέσως στα email μας. Από την άλλη, έχουμε τύψεις για τους ρόλους μας ως σύζυγοι, μητέρες και φίλες εάν δεν είμαστε συνεπείς σε κοινωνικές συναντήσεις ή οικογενειακές υποχρεώσεις. 
 
 
Από πού πηγάζουν όμως όλες αυτές οι μη ρεαλιστικές απαιτήσεις; Έχουμε αποφασίσει να αναλάβουμε περισσότερους ρόλους και να ικανοποιήσουμε περισσότερες απαιτήσεις από τους προγόνους μας, όμως δεν είμαστε διατεθειμένες να αφήσουμε πίσω μας κάποιες πεποιθήσεις. Από κάτι πρέπει να απαλλαγούμε.
  Η πρόκληση είναι πραγματική και δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια εύκολη απάντηση, εκτός από το να πάρετε μερικές ανάσες, να χαλαρώσετε λίγο και να βρείτε τη δική σας γαλήνη. Επαναπροσδιορίστε τι σημαίνει η επιτυχία και επαναξιολογήσετε την ανατροφή που θέλετε να δώσετε στα παιδιά σας. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Να είστε ειλικρινείς με την εαυτό σας για τον σκοπό πίσω από τις αποφάσεις σας. Ισχύουν ακόμα ή λειτουργείτε με απαρχαιωμένα πιστεύω;

2. Πάρτε τον έλεγχο του προγράμματός σας. 
"Η μητρότητα, όπως και η ζωή, χρειάζεται επαναξιολόγηση κατά καιρούς. Πράγματα που λειτουργούσαν μπορεί πλέον να μην σας εξυπηρετούν πλέον. Εάν δεν είστε χαρούμενη με την καθημερινότητά σας, τότε μάλλον κάτι χρειάζεται να αλλάξει. Ίσως εσείς κινήστε προς την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα όμως αισθάνεστε αποκομμένη από την οικογένειά σας. Ή το αντίθετο. Ίσως φροντίζετε την οικογένειά σας αλλά τα όνειρά σας έχουν μπει για πολύ καιρό στην αναμονή;

Παρατηρήστε τις επιλογές που κάνετε κάθε στιγμή και κάντε τις συνειδητά. Ευθυγραμμίστε τις με τις επιθυμίες σας και κινηθείτε μπροστά χωρίς τύψεις."

" Όταν συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, συγκρίνετε τι συμβαίνει μέσα σας με το τι φαίνεται να συμβαίνει σε κάποιον άλλο."

3. Μη συγκρίνετε.
"Όταν συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, συγκρίνετε τι συμβαίνει μέσα σας με το τι φαίνεται να συμβαίνει σε κάποιον άλλο. Δεν έχει νόημα. Είναι πολύ εύκολο να κοιτάξετε άλλες γυναίκες που φαίνονται πιο επιτυχημένες, καλύτερες μητέρες και καλύτερες σύζυγοι. Δεν είναι όμως για όλους το ίδιο. Το να συγκρίνετε τη ζωή σας με κάποιου άλλου θα σας κάνει να αισθανθείτε δυσαρεστημένες. Απλά μην το κάνετε.
 
4. Να είστε εντάξει με τις επιλογές σας.
 "Αποδεχθείτε ότι κάθε επιλογή έχει συνέπειες. Κάθε «ναι» σε κάτι είναι ένα «όχι» σε κάτι άλλο. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και αξιολογήστε τι θέλετε να αφήσετε πίσω. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους που ξέρω για να αποφασίσετε πως θα κάνετε τις καθημερινές σας επιλογές. Πιστέψτε ότι κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε βάσει των πόρων σας και των τρεχόντων επιθυμιών. Έπειτα, όταν πάρετε τις αποφάσεις σας και τις καθημερινές σας επιλογές, να είστε εντάξει με αυτές γνωρίζοντας ότι κάθε στιγμή κάνετε πραγματικά ότι καλύτερο μπορείτε." 


  Λατρεύω τα προϊόντα της Oriflame και τα χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια ! Ετοιμάζω για εσάς τις καλύτερες προσφορές ώστε να απολαμβάνετε την ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές . Μπορώ να σας δώσω συμβουλές, ώστε  οι αγορές σας να καλύπτουν απόλυτα  τις ανάγκες σας. Αν ένδιαφέρεστε για επιπλέον εισώδημα έχοντας μια εμπειρία πολλών ετών και ως χορηγός μπορώ να σου δώσω ιδέες, και να σου μάθω τρόπους πως να αναπτυχθείς γρήγορα .Εσύ θα επιλέξεις τι σου ταιριάζει. Ξεκίνησε σήμερα με την την εγγραφή σου στην  ομάδα μου , Ερχόμενη στην ομάδα μου θα είμαι εδώ να σε στηρίξω .

 

Αν ενδιαφέρεστε  για περισσότερη ενημέρωση , και για άλλα θέματα  όπως , συμβουλές ομορφιάς ,  οι καλύτερες προσφορές ,  ή διαγωνισμούς που ετοιμάζουμε για σας;  Δηλώστε το email σας παρακάτω  φόρμα επικοινωνίας / παραγγελίας