26 Νοε. 2016

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός -Roula"s Oriflame Beauty and Business

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την σελίδα μας Roula"s Oriflame Beauty and Business  με  πλούσια δώρα που θα αγαπήσει η κάθε γυναίκα αξίας250,00!  1.  Υπέροχο πολυτελή  σετ "babydoll" από μετάξι , πολυτελή  μεγάλο νεσεσέρ βαλιτσάκι για να έχετε συγκεντρωμένα όλα σας τα  προϊόντα ομορφιάς , σαγηνευτικό άρωμα και κρέμα σώματος , και όλα για το λαμπερά μακιγιάζ  για της γιορτινές σας εμφανίσεις ! Όλα γίνονται δικά σας έως και 30/12 .

Διεκδίκησε τα συμπληρώνοντας τα παρακάτω 3 βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας! 


 1. Κάντε like στη σελίδα μας  

Roula"s Oriflame Beauty and  Business   

          Αποτέλεσμα εικόνας για like image


 2. Κοινοποιείστε το Διαγωνισμό σε φίλους σας 

     Αποτέλεσμα εικόνας για share images on facebook
3. Συμπλήρωσε στη φόρμα  τα στοιχεία σου .
   υμμετοχείς για τον διαγωνισμό 
  φόρμα 
 
 
 

Κανόνες διαγωνισμού : Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός /Roula"s Oriflame Beauty and Business

 1.Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός /Roula"s Oriflame Beauty and Business   διεξάγετε αποκλειστικά και μόνο για την σελίδα μας , δεν υποχρεώνεστε για την αγορά προϊόντων .Τα στοιχεία σας δεν θα εμφανιστούν πουθενά στο f.b είναι αποκλειστικά και μόνο για τον διαγωνισμό μας .

 

2.Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός /Roula"s Oriflame Beauty and Business διεξάγεται από 26/11. έως και 30. Δεκεμβρίου .Έγκυρες θεωρούνται όλες οι συμμετοχές που θα κάνουν τα 3 βήματα , ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά .Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν  εργάζονται η δεν είναι συνεργάτες consultant  στην εταιρία Oriflame ,  η δεν έχουν έχουν ενεργό κωδικό .

 

3 . Η κλήρωση θα γίνει 31/12 και θα ανακοινωθεί στις 31,/12.

Ο/ Η νικητής θα ειδοποιηθεί  στο προσωπικό του email και θα ανακοινωθεί στο facebook . Αν μέσα σε 3 ημέρες δεν ανταποκριθεί ο νικητής θα γίνει εκ νέου κλήρωση . Το δώρο αξίας 250,0 € θα σταλεί μέσα σε μια εβδομάδα με έξοδα του νικητή .

 

Διευκρινίζεται ότι το facebook δεν έχει καμία σχέση ,ούτε το υποστηρίζει αυτό τον διαγωνισμό .