12 Μαϊ. 2017

Για λίγες ημέρες -85% αγαπημένα προϊόντα προλάβετε !

Η προσφορά τις εβδομάδας για τα μέλη. Για λίγες ημέρες ακόμη έως και Κυριακή 14/05. αγαπημένα προϊόντα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές έως και -85% για τα όλα τα  μέλη τις Oriflame. Για εσάς που δεν έχετε κωδικό μπορείτε να κάνετε παραγγελία ως πελάτης με τιμές καταλόγου που είναι επιπλέον 30% !

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κωδικό μέλους (δωρεάν) εγγραφή στην Oriflame πατήστε  εδώ .

Οι τιμές που αναγράφονται παρακάτω  είναι τιμές μέλους .Αν δεν έχετε κωδικό μέλους στην Oriflame προχωρήστε στην παραγγελία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας/ παραγγελίας και η εγγραφή σας θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με την αποστολή της παραγγελίας σας .

 

 

 

 

 

  1. φόρμα παραγγελίας /επικοινωνίας
  2. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το τελικό ποσό της και τις λεπτομέρειες της αποστολής της.
  3. Υπολογίστε 2€ έξοδα (εξερούντε τα νέα μέλη μετά την 1.η παραγγελία τους λεπτομέριες *) 1.η παραγγελία τους αποστολής για Ελλάδα και 3,5€ για Κύπρο με παραλαβή της παραγγελίας από κατάστημα ACS της περιοχής σας,
  4. ή επιλέξτε μία από τις  επιλογές
  5. Δωρεάν αποστολέςFree courier
 campaign
  6. Σημειώστε στη φόρμα το Κατάστημα  ACS που θέλετε να παραλάβετε. ΛΙΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΙΣΤΑ ΚΥΠΡΟΥ
  7. Για όποια  πληροφορία  αφήστε το μήνυμα σας εδώ  και πείτε  μας με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνησουμε μαζί σας, η επικοινωνήστε μαζί μας στο  6939617912.

* Για τα νέα μέλη στο πρώτο μήνα εγγραφής τους δικαιούντε  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ  απο τα σημεία ACS και τα σημεία ORIFLAME  για όλες τις παραγγελίες μετά  την 1.η .

Η πρώτη παραγγελία έχει κανονικά την ανάλογη χρέωση παραλαβής .

 

Για εσάς που κάνετε 1.η φορά παραγγελία στην Oriflame

1. Δικαιούστε τα παραπάνω σετ Must Haves και Νorth for Man στην προνομιακή τμή μόνο με 9,90€ το καθένα για Ελλάδα και Κύπρο

2.Κάνοντας στον 1.ο μήνα της εγγραφής σας 50,00€  αρθριστικά παραγγελία πιάνετε το 1.ο δώρο welcome και  δικαιούστε να επιλέξετε όποιο προϊόν μακιγιάζ  σας  αρέσει ,και θα το πάρετε ανεξάρτητα με την αξία του ΜΟΝΟ 2,90€

ΑΚΟΜΗ  ΧΡΥΣΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΣΕΤ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ

ΧΟΡΗΓΩΝ

 

 ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟΥ