1 Δεκ. 2016

SKIN CARE SETS NOVAGE ΜΕ -24% ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΈΡΕΣ!

Για λίγες ημέρες έως την Κυριακή 04./12 σας προσφέρουμε όλα τα Skin Care Sets NovAge στις ποιο προνομιακές τιμές τις αγοράς χαρίζοντας το -24% τον  Φ ΠΑ !

Με την αγορά των sets έχετε δωρεάν αποστολή στο χώρο  σας η στα καταστήματα ACS   της γειτονιάς σας !

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ SKIN CARE SETS ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΈΝΕΣ ΤΙΜΈΣ -24% 

1.Novage True perfection    το σετ τον 6 τεμαχίων 40,57€  από  152,00€

2. ΝovAge Ecollagen   το σετ τον 6 τεμαχίων     48.64€  από  190,00€

3.NovAge  Ultimate Lift το σετ τον 6 τεμαχίων 60,70€ από  234,00€

 

Με την εφαρμογή της νέας σειράς ΝovAge  επαναπροσδιορίστε τα σημάδια που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη !

Αποκτήστε νεανική λαμπερή επιδερμίδα   με την καθημερινή ρουτίνα τα 4 βήματα των 2 λεπτών χ 2 φορές την ημέρα , και δείτε το πρόσωπο σας να αποκτά  τη φυσική ελαστικότητα και την σφριγηλότητα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές .

1.Σετ NovAge True Perfection  :κωδ:28970  κατάλληλη για Ηλικίες 20+

 

Στοχεύει στη πρόλυψη και αντιγήρανση ενυδατώνοντας σε βάθος .Εξυγιαίνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα ,χαρίζοντας φωτεινή και γεμάτη φρεσκάδα όψη.Με εκχυλίσματα Περσικής μαιμόζας και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυτάρων Acai.

Δημιουργημένο για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη Ρουτίνα Περιποίησης, αυτό το σετ περιλαμβάνει και τα έξι προϊόντα που δρουν συνεργειακά ώστε να σας προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το σετ περιλαμβάνει προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας. Το brand NovAge ενισχύεται από την καινοτομική τεχνολογία και τα φυτικά βλαστοκύτταρα ώστε να σας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

To set αποτελείτε από :

1. Κρέμα ημέρας Novage True Perfection 50ml

2. Κρέμα ματιών Novage True Perfection 15ml

3. Κρέμα Νύχτας Novage True Perfection 50ml

4.Βελτιωτικό Serum Novage True Perfection 30 ml

5.Προϊόν καθαρισμού Novage True Perfection 200ml

6.Τονωτική λοσιόν Novage True Perfection 200ml

Τιμή προσφοράς   από αρχική τιμή  152,00€  τώρα μόνο 40,57€  και  για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη μια ειδική προσφορά μόνο για εσάς που θα κάνετε εδώ on line την παραγγελία σας επιπλέων έκπτωση -20% !

2.Σετ NovAge Ecollagen  κωδικός σετ:28971 κατάλληλη για

Ηλικίες 30+

Επαναπροσδιορίστε τα σημάδια που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη με το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ecollagen, μία προηγμένη ρουτίνα που λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας σας. Με τη δύναμη της πατενταρισμένης Τεχνολογίας Τριπεπτιδίων και εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Σολανωδών, η NovAge Ecollagen αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και προστατεύει την εξωκυττάρια ουσία του δέρματος, γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους για ορατά αποτελέσματα.

ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 33%† - ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. Το Σετ NovAge Ecollagen αποτελείται από έξι προϊόντα και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη Ρουτίνα Περιποίησης Oriflame Για Νεανική Επιδερμίδα. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να δρουν σε συνέργεια και να μεγιστοποιούνται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ NOVAGE ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

Το σετ περιλαμβάνει:

1.Αφρώδες Gel Καθαρισμού NovAge

2.Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Renewing

3..Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NovAge Ecollagen

4.Αντιρυτιδικό Serum NovAge Ecollagen

5.Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Ecollagen  6.Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας NovAge Ecollagen

† Κλινικά δοκιμασμένο σε 31 γυναίκες για 12 εβδομάδες †1Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge Ecollagen. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της. Οταν συμβαίνει αυτό, προτείνουμε να εντάσετε τα προϊόντα σταδιακά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Τιμή προσφοράς  48,64€  από αρχική τιμή 190,0€ και  για όλο μήνα  Δεκέμβρη μια ειδική προσφορά μόνο για εσάς που θα κάνετε εδώ on line την παραγγελία σας επιπλέων έκπτωση -20% !

 3. Σετ NovAge Ultimate Lift  κωδικό σετ :28968 κατάλληλη για Ηλικίες 40+ 

Αν η απώλεια σφριγηλότητας και η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου προσθέτουν χρόνια στην ηλικία σας, ήρθε η στιγμή να αντισταθείτε στον χρόνο με το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ultimate Lift,

η προηγμένη ρουτίνα περιποίησης που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας για ανορθωμένη όψη με νεανική ελαστικότητα. Με Τεχνολογία AspartoLift και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Buddleja, η σειρά NovAge Ultimate Lift ενισχύει τη σύνθεση ελαστίνης και προστατεύει την εξωκυττάρια ουσία της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της ώστε να χαρίσει ανορθωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα με σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερες ρυτίδες.

70% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ† -ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.

Το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ultimate Lift περιλαμβάνει 6 προϊόντα τα οποία συνθέτουν τη Ρουτίνα Περιποίησης για Νεανική Επιδερμίδα.

Το σετ περιλαμβάνει:

1.Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing

2.Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Softening

3.Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

4.Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

5.Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 NovAge Ultimate Lift

6.Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

† Κλινικά δοκιμασμένο σε 34 γυναίκες για 12 εβδομάδες †1 Κλινικά αποδεδειγμένα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge Ultimate Lift ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της.

Τιμή προσφοράς σετν των 6 τεμαχίων 60,70€από 234,00€ μόνο έως 04/12...  Διαφοετικά ρωτήστε με για όποια προσφορά μπορείτε να έχετε ..

 

Ρωτήστε με !!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Για την επιστήμη της σειράς ΕΔΩ 

Για παραγγελία αφήστε στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω τα στοιχεία σας ,και τα προϊόντα που επιθυμείτε και θα σας καλέσουμε  το συντομότερο για τον τρόπο παραλαβής . Η  αποστολή τον σετ είναι δωρεάν ..

 φόρμα παραγγελίας

 

 


Δείτε όλες τις προσφορές και τον κατάλογο με τις προσφορές που τρέχουν και πάντα υπολογίστε επιπλέων έκτπωση  από τις τιμές του καταλόγου για εσάς που θα κάνετε παργγελία εδώ .. 

  1. Σημειώστε στη φόρμα το Κατάστημα  ACS που θέλετε να παραλάβετε. ΛΙΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΙΣΤΑ ΚΥΠΡΟΥ
  2. Για όποια  πληροφορία  αφήστε το μήνυμα σας εδώ  και πείτε  μας με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνησουμε μαζί σας, η επικοινωνήστε μαζί μας στο  6939617912.

ΚΕΡΔΙΧαλαρόςΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ 

Στην Oriflame , πάντα αφουγκραζόμαστε τον παλμό των τάσεων , τι είναι hot και τι όχι. Μπορείτε να ενημερωθείτε πως θα δείξετε πιο μοντέρνα , μάθετε  για τις στιλιστικές προτάσεις μας στις  σελίδες του νέου μας καταλόγου ,  είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με τις απίθανες προσφορές, νέα συλλογή αξεσουάρ , τα περιζήτητα προϊόντα μακιγιάζ για look βγαλμένα από την πασαρέλα. Όλα σε ένα κατάλογο για εσάς .