30 Οκτ. 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oriflame More

Τώρα περισσότερη αξία στις αγορές σας με το Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αγορών ORIFLAME MORE

Κάντε τις αγορές σας από την Oriflame κάθε μήνα 

και αποκτήστε αποκλειστκά είδη μεγάλης αξίας σε προνομιακές τιμές 

 

Ξεκινήσαμε το μήνα Οκτώβριο να δείνουμε μεγαλύτερη αξία στις αγορές σας με το νέο πρόγραμμα  ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ ORIFLAME MORE .

Σας επιβραβεύουμε για τις αγορές που κάνετε μέσα σε ένα κατάλογο διάρκεια 1.μήνος ,κάνοντας συνολικά 50,0€ παραγγελίες μπορείτε αμέσως στον επόμενο κατάλογο να  έχετε και επιπλέον προνομιακές προσφορές , μπορείτε να αποκτείσετε αποκλειστικά είδη  μεγάλης αξίας σε πολύ χαμιλές τιμές.

 

Oriflame MORE Οκτωβρίου 

Αν κάνετε 50,0€ αγορές από τον κατάλογο Οκτωβρίου μπορείτε να ποκτήσετε με όποια αγορά στον κατάλογο Νοεμβρίου το σετ με τα 2 μαξιλάρια ύπνου bamboo αξίας 95,00€ ,μόνο με 14,99€ !

Για μεγαλύτερη προσφορά μπορείτε να καλέσετε και να γράψετε ένα νεο μέλος στο Welcome Programm 1 έτσι θα αποκτήσετε τα 2 μαξιλάρια μόνο 9,99€!

 

Oriflame More ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κάντε παραγγελίες 50,0€ αξίας από τον κατάλογο Νοεμβρίου και αποκτήστε την ΔΙΠΛΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ  ΜΟΝΟ 14,99€  αξίας 95,0€ 

Για ακόμη καλύτερη τιμή :

Καλέστε ένα φίλο στην Oriflame να κάνει εγγραφή και να κλείσει το 1.ο Welcome programm .Ετσι θα το αποκτήσετε την διπλή ηλεκτρική κουβέρτα μόνο με 9,99€!

Για να δείτε όλες τις προσφορές και τον κατάλογο Νοεμβρίου ,ώστε να μπορείτα να αποκτήσετε την διπλή ηλεκτρική κουβέρτα μόνο μ ε14,50 € από το πρόγραμμα επιβραβεύσης δείτε όλα εδώ .  Για όποια πληροφορία η παραγγελια αφήστε μας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ .


ORIFLAME MORE ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ :

 

 

Για να δείτε όλες τις προσφορές και τον κατάλογο Νοεμβρίου , ώστε να μπορείτα να αποκτήσετε την διπλή ηλεκτρική κουβέρτα μόνο μ ε14,50 € από το πρόγραμμα επιβραβεύσης δείτε όλα εδώ .  Για όποια πληροφορία η παραγγελια αφήστε μας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ .