28 Μαρ. 2016

Η πολυτέλεια τώρα ανήκει σε όλους με το νέο γυναικείο άρωμα Giordani Gold

Με την μοναδική τιμή γνωριμίας τώρα όλοι μπορούμε να αποκτήσουμε το  σετ πολυτελείας με το Nέο  Γυναικείο Άρωμα Giordani Gold Original EdP της Oriflame. 

Ένα κλασικό αγαπημένο άρωμα της θρυλικής συλλογής Giordani Gold εισέρχεται σε μια όμορφη νέα εποχή. Με το ίδιο διαχρονικό άρωμα, με πλούσια καρδιά από άνθη πορτοκαλιάς που ακτινοβολεί όλη μέρα, αυτό το γραφικό με eau de parfum αιχμαλωτίζει πραγματικά το πάθος και τη ζωντάνια της γυναίκας Giordani Gold. Το ίδιο και το υπέροχα σχεδιασμένο μπουκάλι με τις μαγευτικές χρυσαφί ανάγλυφες λεπτομέρειες που δημιουργούν μία αύρα πολυτέλειας και ποιότητας. Ένα υπέροχο floral, ξυλώδες, με λευκά άνθη άρωμα, είναι η απόλυτη επιλογή για τη γυναίκα που ζει με πάθος.

Αποκτήστε τώρα στη μοναδική προσφορά γνωριμίας μαζί με  και το spray Σώματος Giordani Gold & το αποσμητικό Roll-on ,το εμπλουτίσαμε   με ένα κραγιόν της επιλογής σας από τη σειρά Jewel Giordani Gold μόνο 18,45€ από αρχική 83€!

Για τις φίλες μας από την Κύπρο το σετ με το νέο άρωμα Giordani Gold κοστίζει 22,20€!

Η προσφορά μας αυτή ισχύει έως και 17/4 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για εσάς που  επιθυμείτε την αγορά τους σετ  συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας /παραγγελίας και θα σας καλέσουμε άμεσα για τις λεπτομέρειες .